Ce vor barbatii de la sotie?

Crezi că vei fi o soție perfectă? Verifică întâi ce anume vor bărbații de la o soție!

Cele mai nereusite cereri in casatorie

Ce vor bărbații de la soție?

  1. Bărbații vor o soție în care pot avea încredere. Nu ne referim aici la încrederea pe care o are în tine dacă ieși în oraș cu fetele, ci la încredere totală, inclusiv legat de secretele sale sau fricile ciudate pe care le are. Încrederea este fundație pe care sunt construite toate relațiile.
  2. Bărbații își doresc o soție să îi susțină, chiar dacă decide peste noapte să renunțe la job pentru a deveni un scenarist sau inventator. Este nevoie să ai răbdare, să îl iubești și să îți înțelegi partenerul atunci când face astfel de decizii.
  3. Bărbații își doresc o soție ambițioasă, care are scopuri proprii, nu stă doar pe Facebook postând citate motivaționale. Fericirea personală este cheia unei relații sănătoase. Deși ar trebui să aveți scopuri și vise comune, este necesar să ai și planuri personale.
  4. Bărbații își doresc o soție care să își dorească să stea cu ei, dar care are nevoie și de independență. Dacă obișnuiești să ieși și singură în oraș, cu prietenele sau grupul de prieteni, e perfect! Chiar dacă te afli într-o relație, trebuie să ai și viața ta.
  5. Bărbații își doresc o soție cu care să facă sex grozav. Sexul nu este cel mai important lucru din lume, însă este undeva prin primele locuri din top. Nu este necesar să fii o zeiță a sexului, ci să fiți compatibili din acest punct de vedere.
  6. Bărbații își doresc o soție care să le împărtășească valorile și idealurile, iar dacă există certuri în cuplu nu va fi niciodată ceva serios. Acest lucru este important atunci când vă căsătoriți, dar și mai important în momentul în care decideți să faceți copii.
  7. Bărbații își doresc o soție care să îi surprindă mereu. Deși ne dorim să cunoaștem toate detaliile legate de partenerul nostru, ne dorim mereu să aflăm întâmplător ceva interesant legat de el. Știi cum unele persoane par foarte interesante la început, dar apoi îți dai seama că au doar 3 povești pe care le spun din nou și din noi? Da, bărbații își doresc fix opusul.
  8. Bărbații își doresc o femeie care să comunice sincer. Comunicarea este exprem de importantă, deci trebuie să înveți să comunici deschis și sincer, dacă îți dorești o relație serioasă. Doar în acest fel contribui cu adevărat la relația voastră.

Cum il determini sa te ceara in casatorie?

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.