8 lucruri cu care e ok să te mulțumești într-o relație

Spunem des că nu trebuie să te mulțumești cu puțin, însă există anumite lucruri într-o relație care chiar nu ar trebui să conteze.

În foarte multe situații, este recomandat să nu ne mulțumim cu un bărbat nepotrivit, însă nu trebuie să dăm cu piciorul multora doar pentru că nu sun „perfecți”. Odată cu vârsta, nu mai ținem cont de atât de multe criterii când ne alegem iubitul, iar asta e un lucru bun – nu înseamnă că ne mulțumim cu orice, ci că ne maturizăm.

Iată 8 lucruri cu care e ok să te mulțumești într-o relație:

Nu câștigă o avere. Probabil că și tu ți-ai dorit la un moment dat un bărbat care să te poată ține în puf, însă relațiile le ai cu o persoană, nu cu salariul său. E ok să te mulțumești cu un bărbat care are un salariu mediu.

14 semne că va fi un iubit grozav

Nu este cel mai sexy bărbat. Poate că nu întoarce toate capetele pe stradă, dar asta nu înseamnă că nu e un bărbat de calitate, care te poate face să te simți ca cea mai importantă persoană din lume. E ok să te mulțumești cu un bărbat care nu arată ca un model.

Nu este înalt. Nu renunța niciodată la bărbatul viselor tale doar pentru că nu are 1,90. Dacă vă înțelegeți bine, nici măcar nu îți va mai păsa de înălțimea sa. E ok să te mulțumești cu un bărbat la fel de înalt sau chiar mai scund decât tine.

Nu se îmbracă excelent. Hai să nu mai fim atât de superficiale! Sigur, nu e normal să se îmbrace în trening la o nuntă, dar e în regulă dacă nu arată ca în paginile revistelor de modă. De asemenea, dacă treci peste acest aspect, fă-o cu toată inima și nu încerca să îl schimbi. E ok să te mulțumești cu un bărbat care nu are simțul modei.

3 greseli de evitat cand iti cauti dragostea

Este mai în vârstă sau mult mai tânăr decât tine. Dragostea nu ține cont de vârstă! E ok să te mulțumești cu un bărbat care nu s-a născut în aceeași generație cu tine.

A avut multe relații până la tine. Există persoane care sunt foarte deranjate de trecutul cuiva, dar noi nu vedem niciun motiv pentru care ar trebui să gândești așa. E ok să te mulțumești cu un bărbat care s-a culcat doar cu 2 femei până acum sau care, dimpotrivă, a fost un Casanova.

Nu este romantic. Poate că romantismul joacă un rol important într-o relație, dar nu înseamnă totul. E ok să te mulțumești cu un tip care nu face mereu gesturi romantice atâta timp cât îți arată prin alte moduri că te iubește.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.