7 semne care îți arată că amicul tău e îndrăgostit de tine

Te-ai întrebat vreodată dacă amicul tău te place… nu doar ca prietenă? Indiferent dacă îți dorești asta sau nu, e important să cunoști adevărul.

Cu siguranță există multe prietenii între bărbați și femei, însă de foarte multe ori se poate întâmpla ca unul dintre ei (sau amândoi) să se îndrăgostească.

Iată câteva semne că amicul tău e îndrăgostit de tine

De fiecare dată când vorbești de alți bărbați sau te cuplezi cu cineva se poartă diferit. Ori nu îi place de niciun tip care-ți place ție și te sfătuiește să aștepți până găsești unul potrivit, ori acceptă situația, dar se poartă ciudat în prezența lui.

Citește și: Ce se întâmplă cu creierul tău atunci când ești îndrăgostită 

Complimentele sale par deosebite. De la un timp, ai observat că îți face mai multe complimente decât înainte. Brusc, observă cât de bine îți stă cu o anumită tunsoare, cât de minunat arăți cu o anume ținută, ce zâmbet frumos ai, ce suflet bun ai…

Vrea să ieșiți în oraș fără altcineva. Înainte, ieșeați mereu alături de alți prieteni, dar în ultimul timp nu are chef de altcineva. Iar dacă îi propui să mai chemi pe cineva, pare deranjat, deși acceptă.

Găsește motive să te atingă. Îți aranjează părul, își pune mâna pe brațul tău când râde, te îmbrățișează la plecare etc.

Se oferă mereu să te ajute. Sigur, un prieten va fi bucuros să te ajute cu orice, dar parcă face un efort prea mare să te facă fericită.

Citește și: 5 semne că nu mai ești îndrăgostită 

Măcar o dată a spus „în glumă” că ați fi un cuplu grozav. Spoiler alert: nu era o glumă, voia doar să vadă reacția ta, pentru a ști dacă e cazul să facă încă un pas.

Cei din jur presupun că sunteți un cuplu. Sunteți foarte apropiați unul de celălalt, așa că lumea mereu crede că sunteți împreună. Iar partea ciudată e că nu pare deranjat când cineva crede asta.

Cum spuneam și mai sus, indiferent dacă și tu ți-ai dori o relație sau speri că el nu s-a îndrăgostit, trebuie să știi care e adevărul. Încearcă să ai o discuție singură cu el.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.