7 semne ca il intereseaza doar sexul

By  | 

Fie că-ți convine sau nu, pe unii bărbați îi interesează doar sexul. Iată 7 semne care-i dau de gol.

Ce voiai sa intrebi (si poate n-ai avut curaj) despre sex

  1. Niciodată nu vrea să ieșiți înainte de ora 23. În cel mai rău caz, te vrea doar pentru sex, iar în cel mai bun caz, nu vrea să ieșiți la întâlniri, deci oricum nu e cu adevărat interesat de tine.
  2. Ai impresia că nu îi face plăcere să vorbească cu tine. Dacă nu faceți sex sau ceva asemănător, atunci vă uitați la un film sau faceți altceva care să nu includa discuții. Încearcă să limiteze interacțiunea cu tine pentru că, de fapt, nici nu-i pasă de ai de zis.
  3. Îți face doar complimente referitoare la cum arăți. De fiecare dată când are ceva frumos de spus, se leagă doar de picioarele tale, de sânii tăi, de buzele tale etc.
  4. Te laudă în fața amicilor… doar pentru că ești bună la pat. Ok, multe persoane discută cu prietenii despre viața sexuală, dar există o limită. Dacă el nu vorbește cu prieteni lui decât despre sex, avem o problemă.
  5. Dacă nu ai chef de sex, pleacă acasă. A venit la tine cu gândul să îți ajungă în pat, dar, în momentul în care i-ai zis că nu ai chef sau nu te simți prea bine, și-a adus aminte că are ceva important de făcut. Iar asta nu s-a întâmplat doar o dată.
  6. Încearcă să te convingă să faci ceva ce nu vrei. Este normal să discutăm cu partenerul despre dorințele noastre, dar dacă el îți cere zilnic să încercați sexul anal, nu e tocmai ok.
  7. Nu te respectă. Are zile în care te ignoră, suspectezi că te-ar înșela, flirtează cu alte femei de față cu tine… Nu îi pasă cu adevărat de tine, vrea doar să aibă o parteneră de sex.

 

3 lucruri la care sa NU renunti pentru dragoste

Ai dat vreodată de un tip pe care îl interesa doar sexul? Cum ai reacționat când ți-ai dat seama?

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *