7 reguli nespuse ale sexului

Sexul este unul dintre cele mai plăcute lucruri pe care le facem, fie că este vorba de o noapte romantică de dragoste alături de partenerul nostru sau de un „one night stand” pasional cu un tip hot. Orice am spune, sexul face parte dintr-o viaţă fericită şi împlinită, indiferent dacă suntem singure sau avem o relaţie.

Există mii de articole şi cărţi despre sex, iar multe dintre ele ne prezintă numeroase reguli ale sale. Însă când vine vorba de anumite lucruri, preferăm să păstrăm tăcerea, deşi fiecare dintre noi s-a gândit măcar o dată la ele. Iată, deci, 7 reguli nespuse ale sexului.

Prima dată alături de un tip nou nu va fi perfect

Foarte puţine femei se pot lăuda cu un tip alături de care sexul a fost perfect încă de prima dată. Dacă nu aţi discutat dinainte în detaliu despre ce vă face plăcere fiecare (şi câte dintre noi fac asta?), este foarte greu să ştim pur şi simplu care sunt preferinţele celuilalt.
Oricât de multă experienţă aveţi, oricât de confortabil te simţi cu tipul respectiv şi oricât de mult vă iubiţi, cel mai probabil prima dată când veţi face sex împreună nu va fi perfect. Acceptă acest lucru şi nu te teme că pe viitor lucrurile vor sta la fel. Trebuie doar să vă obişnuiţi unul cu celălalt!

Nu vei avea mereu orgasm

Toate prietenele tale se laudă cu sexul grozav de care au parte absolut de fiecare dată, însă tu nu reuşeşti mereu să ajungi la orgasm. Stai liniştită, nu ai o problemă! Chiar dacă te simţi foarte bine în timpul sexului, iar tipul se descurcă excelent, pur şi simplu uneori nu poţi ajunge la orgasm.
Aşa că uită de poveştile lor şi nu te mai gândi la vieţile sexuale ale personajelor din seriale („Sex and the City”, despre tine e vorba!) şi bucură-te pur şi simplu de momentele plăcute, fără să te concentrezi doar la a ajunge la orgasm.

Baby talk-ul nu este sexy

Nu ştim de ce cred unii bărbaţi că este sexy să vorbească cu o voce de copil în pat, însă nu e în regulă! Dacă iubitul tău obişnuieşte să facă asta şi îţi strică cheful de sex, însă îţi este jenă să i-o spui, arată-i articolul acesta…

Sexul poate fi ciudat, dar amuzant

Există multe momente când sexul poate fi ciudat sau jenant, însă e necesar să învăţăm să trecem peste ele răzând. Vor avea loc sunete ciudate (mai trebuie să menţionez „pussy farts”?), expresii hilare ale feţei sau poziţii în care stai atât de inconfortabil încât pare că ai avut un accident şi te-ai rupt. Toate sunt normale şi se întâmplă oricui, deci zâmbeşte şi treci peste!

Dacă ai scăpat de toate hainele, trebuie să scapi şi de ciorapi

Să rămâi cu şosetele în picioare în timp ce eşti complet dezbrăcată în rest e puţin ciudat. Nu putem spune exact de ce, dar ceva nu e în regulă, deci dă-le jos şi caută-le mai târziu.

Este în regulă să nu dormiţi îmbrăţişaţi

Sigur, îmbrăţişările după sex sunt romantice şi frumoase, însă nu este obligatoriu să existe. Puteţi foarte bine să dormiţi spate în spate fără să vă atingeţi, iar asta nu înseamnă că nu ţineţi unul la altul sau că sexul a fost prost.

Dacă ai nevoie la toaletă, nu te abţine!

Aţi terminat cu sexul, iar acum staţi îmbrăţişaţi şi vă bucuraţi unul de compania celuilalt, însă ai nevoie să mergi la toaletă. Totuşi, nu vrei să strici momentul, aşa că te abţii. Din păcate, acest lucru nu este bun pentru sănătatea ta şi poate duce la infecţii ale tractului urinar.
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.