7 moduri de a avea orgasm fara penetrare

Cu toţii ne dorim orgasme lungi si dese, dar cei mai mulţi dintre noi le căutăm acolo unde sunt cel mai greu de găsit. Studiile arată că 75% dintre femei nu pot ajunge la orgasm doar prin sex vaginal, stimularea clitoridiană fiind cea care le urcă pe culmile plăcerii. Un orgasm fara penetrare se obţine mai rapid şi mai intens, în plus riscul de a contacta o boală cu transmitere sexuală (BTS) scade considerabil. Ca să nu mai vorbim de cel de a rămâne însărcinată… Există un întreg univers de posibilităţi sexuale care nu includ penetrare. Descoperă-le!

Masturbare

Cu puţin antrenament, e o activitate care poate dura cu ceasurile (de plăcere)! Fie că vă masturbaţi unul în faţa celuilalt, fie că vă stimulaţi reciproc, este o win win situation din care ambii veţi ieşi satisfăcuţi. Că nu ajungi la orgasm când faci sex este în mare parte din vina ta. Te aştepţi ca partenerul să te aducă la climax, când de fapt tu eşti cea/ cel care ar trebui să-şi controleze propriul orgasm. Nu aştepta să-l primeşti de la altcineva, fă-ţi-l cu mâna ta! Masturbarea e cel mai bun mod de a căpătă încredere sexuală şi a prelua controlul asupra orgasmului tău.

Dry humping/ grinding

Aici vorbim despre sex fără să scoateţi textila. Mai exact, dry humping înseamnă să rămâneţi îmbrăcaţi sau măcar în lenjerie intimă în timp ce simulaţi sexul din orice poziţie vă convine (vezi scena dintre Cameron Diaz şi Justin Timberlake în „Bad Teacher”). Grinding este, de fapt, un dans sexual: tipul stă în spatele tau, tu îţi freci fundul de penisul lui. Ca şi cum aţi dansa, dar în acelaşi timp faceţi şi sex, îmbrăcaţi fiind (vezi mai jos scena dintre Joseph Gordon-Levitt şi Scarlett Johansson în „Don Jon”). Satisfacţia e garantată, partea nasoală e că rămâi cu hainele murdare…

Frottage

Termenul provine din franţuzescul „frotter”, care înseamnă „a freca”. Deci ai ghicit: vă frecaţi corpurile unul de altul, îmbrăcaţi sau nu. Cel mai bine nu. Lasă-l să-şi frece penisul de vaginul sau anusul tău. Cu siguranţă, vă veţi excita, iar faptul că nu are voie să te penetreze aduce un plus de plăcere. Sexul cu interdicţii e super excitant!

Sex oral

Deşi este teoretic o formă de sex penetrativ, nu avem de-a face cu penetrare clasică (penisul care intră în vagin). 70% dintre femei ajung pe culmile plăcerii când li se face sex oral, iar în ceea ce-i priveşte pe tipi, ştim cât sunt ei de încântaţi să fie dezmierdaţi astfel. Tehnica nu e atât de importantă, contează mai mult comunicarea. Să afli de la partenerul tău cum îi place să fie atins pentru a ajunge la orgasm. Şi desigur, există celebra poziţie 69, în care vă faceţi sex oral reciproc, în acelaşi timp. Atenţie însă: prin sex oral se pot transmite o serie de BTS-uri (clamidioza, gonoree, herpes genital, HIV, virus papiloma uman, sifilis etc.)! Folosiţi protecţie, dacă e cazul (prezervativ pentru felaţie, baraje dentare/ dental dam pentru cunilingus).

BDSM

O combinaţie inteligentă de practici BDSM te-ar putea aduce la orgasm fără ca tipul să-ţi atingă altceva decât fundul! Vorbim, desigur, de infama scenă din Nymphomaniac: Vol II, când K. o leagă pe Joe de mâini, o apleacă peste canapea şi îi dă o bătaie cu nuiaua care o lasă cu fesele însângerate şi cu un orgasm de zile mari. Pe lângă bondage şi spanking, intervine în scenă şi ceva stimulare clitoridiană, Joe fiind într-o poziţie care îi permitea să se frece de canapea. De încercat, dacă îţi place sexul submisiv.

Sex tantric

Pare un fel de utopie pentru noi, occidentalii, dar există oameni pe lumea asta care pot avea orgasm cu puterea gândului, fără niciun fel de contact fizic! Tantra este o practică indiană străveche care îi ajută pe cei iniţiaţi să se bucure de viaţă în deplinătatea ei, inclusiv să stăpânească practici sexuale excepţionale. Folosindu-se de imaginaţie, practicanţii de tantra pot să-şi canalizeze energia sexuală într-un orgasm intens. Creierul este organul nostru sexual principal, spun sexologii; aici îşi are orgasmul originea. Sună logic, deci, să poţi avea orgasm cu puterea minţii, dar sexul tantric e mult mai greu de învăţat decât cel clasic, care include contact fizic şi penetrare.

Stimularea sânilor

Ştim cu toţii că sânii contribuie mult la reuşita unei partide sexuale. Se măresc cu până la 25% când te simţi excitată şi devin mai sensibili, astfel încât stimularea lor temeinică (prin sărutări, masaj, ciupituri etc.) creează în creier acelaşi efect ca şi stimularea genitală. Puţine femei pot însă experimenta orgasmul sânilor. Studiile sunt contradictorii: unele susţin că doar 1% dintre noi pot cunoaşte o astfel de plăcere, altele că 29%. Oricum, e de încercat. Poate te numeri şi tu printre norocoase!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise