7 metode pentru a reaprinde pasiunea dintre voi

By  | 

1. Dansati tango

Aceasta activitate va aduce trupurile impreuna, iar tangoul este insusi dansul pasiunii si al senzualitatii. Asa ca invatati cateva miscari si veti simti endorfinele pulsand dorinta la fiecare pas de dans.

2. Masajul scalpului

Puteti incerca un astfel de masaj la baie, cand va spalati pe cap. Daca foloseste si un sampon cu aroma ta preferata, simturile tale vor fi extaziate. Apoi, e randul tau sa-i intorci favoarea.

3. Atingere si relaxare

Ce zici de un masaj cu uleiuri parfumate? Nu inseamna doar relaxare, ci si trecerea mainilor calde peste intreg corpul celuilalt, din cap pana in picioare. Urmarea este aproape inevitabila.

4. Da glas pasiunii

Sigur stii cu ce vorbe sa il starnesti oricand. Lasa-i un mesaj vocal pe telefon care sa-l faca sa roseasca. Nici nu stii ce fantezii vor decurge in imaginatia iubitului tau.

5. Cu ochii inchisi

Faceti dragoste legati la ochi. Lipsa vazului iti dezvolta involuntar celelalte simturi si vei simti excitarea la cote mult mai ridicate. In plus, puteti sa va luati prin surprindere cu miscari cat mai senzuale.

6. Magia cuvintelor

Secretele ar trebui sa fie interzise intre voi, asa ca de ce sa nu vorbiti si despre cele mai ascunse fantezii? Fiecare vrea sa afle mai multe despre latura pasionala a celuilalt, asa ca nu mai prelungiti suspansul.

7. Ultimul sarut

Nu, nu este vorba de o despartire. Trebuie doar sa va imaginati de fiecare data cand buzele voastre se ating ca acela este ultimul sarut. Si atunci nu va ramane decat sa puneti toata pasiunea de care dispuneti in acel moment de iubire si placere.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *