7 lucruri pe care iubitul tău și le dorește în secret, dar nu le-ar recunoaște nici în ruptul capului

Iubitul tău a fost învățat să nu se plângă și să păstreze pentru el ce așteptări are de la relația voastră. De aceea, uneori s-ar putea să îi fie mai greu să îți spună pe șleau ce i-ar plăcea să faci sau să îi spui mai des sau ce l-ar face cu adevărat fericit.

Sunt unele lucruri pe care iubitul tău ar vrea să le faci, dar nu ar recunoaște în ruptul capului că și lui îi plac momentele romantice și surprizele. Dacă vrei să îl faci fericit, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre el:

Îi place când organizezi o seară romantică pentru el

Susține sus și tare că nu este un tip romantic, dar vei vedea cum i se luminează chipul dacă organizezi o seară pe care să i-o dedici doar lui. Nu e nevoie să petreci ore în șir pentru a pregăti o cină la lumina lumânării, ci poți merge pe varianta mai simplă. Îmbracă o ținută sexy, care să-ți pună în valoare atuurile, luminează difuz camera și așteaptă-l cu o sticlă de vin de calitate, care să îi trezească simțurile și să îl facă să se simtă în largul lui. Orice bărbat va aprecia o seară relaxantă, un pahar de vin bun și o companie plăcută și, foarte probabil, va dori să îți întoarcă favoarea și să se revanșeze.

Îi place când îi faci complimente mai des

Niciun bărbat nu îți va reproșa vreodată că nu îi faci complimente, dar asta nu înseamnă că iubitului tău nu i-ar plăcea să audă mai des cât de mult îl apreciezi și ce îți place cel mai mult la el. Și bărbaților li se întâmplă să se simtă nesiguri pe ei în privința aspectului lor fizic sau să aibă o zi în care nu au la fel de multă încredere în ei, chiar dacă încearcă din răsputeri să ascundă acest lucru. Un simplu compliment din partea ta, în care observi că îi stă bine cu o  cămașă nouă sau cât de bine arată de când merge la sală îi va da un plus de încredere și va fi fericit că eforturile sale sunt apreciate, scrie Thoughtcatalog.com.

Îi place când ești interesată de pasiunile lui

Fie că te uiți cu el la un maraton Star Wars, mergeți împreună la un meci de fotbal sau îl lași să te învețe să joci Fifa pe Play Station, iubitul tău va fi fericit că își poate împărtăși pasiunile cu tine. Nu privi aceste activități ca pe unele plictisitoare sau enervante, ci apreciază ocazia de a-ți cunoaște mai bine iubitul și de a petrece timp de calitate împreună. Și nu știi niciodată cum descoperi că ai un talent nebănuit la jocuri pe calculator sau că începe să te prindă microbul sporturilor de echipă.

Îi place când îl suni tu prima

Nu te aștepta ca iubitul tău să fie mereu primul care îți dă mesaj dimineața sau te sună să te întrebe ce planuri ai pentru seară. Un bărbat adoră când iubita lui preia controlul și, de asemenea, este o modalitate foarte bună de a-i arăta că ești sigură pe tine. Nimic nu e mai sexy decât o femeie cu atitudine, care știe ce vrea și nu se teme să acționeze, așa că nu mai aștepta și fă-i tu o propunere de planuri pentru weekend, de exemplu.

Îi place când îi ceri sfatul

Iubitul tău își dorește să te susțină și să îți fie alături, iar dacă îi ceri sfatul atunci când ai o problemă se va simți flatat și bucuros că poate fi de ajutor. El îți poate oferi o viziune externă asupra problemei, o soluție sau te poate ajuta să vezi mai limpede cum stau lucrurile. Iar dacă nu va avea cum să te ajute, o vorbă bună din partea lui și o îmbrățișare te vor face să te simți că ești gata să faci față oricărei probleme cu el alături.

Îi place când nu te superi că iese în oraș cu băieții

Așa cum tu ai nevoie de o seară cu fetele, în care să stați la povești sau să vă dați sfaturi una alteia, așa și el are nevoie să petreacă timp alături de prietenii săi. Dacă insiști ca el să rămână cu tine de fiecare dată când vrea să iasă în oraș cu băieții, se va simți strâns cu ușa, într-o situație din care nu are cum să iasă în câștig. Încearcă să ai încredere în el și să vă acordați libertate unul altuia, iar asta vă va întări relația și veți fi un cuplu mai puternic, în care niciunul dintre voi nu și-a pierdut independența.

Îi place când vrei să petreci timp cu familia lui

Un pas important în orice relație este momentul în care îi cunoști părinții. Chiar dacă nu o arată, și iubitul tău are emoții. Vrea ca familia lui să te placă, iar tu să îi placi pe ei, astfel încât să nu apară niciodată probleme sau certuri. Dacă faci un efort și legi o relație amicală cu părinții și frații lui sau te arăți încântată când mergeți să luați masa cu ei, el își va lua o piatră de pe inimă și va căpăta mai multă încredere în tine și în relația voastră.

O relație nu poate fi construită doar pe așteptările pe care le ai tu față de iubitul tău. Iar de multe ori, cea mai bună cale de a obține ceea ce îți dorești de la el este să fii tu prima care oferă. Un bărbat fericit va dori să te vadă și pe tine mulțumită, așa că se va da peste cap să te vadă zâmbind.

 

(P) Articol realizat împreună cu bautura-online.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.