7 lucruri enervante la femei – in opinia barbatilor

Ce cred bărbaţii despre noi, femeile? O mulţime de generalităţi, e clar, dar în orice există un sâmbure de adevăr. Şi pentru că oricât ne-am da cu presupusul, tot ei sunt cei care ne pot cel mai bine lămuri, iată ce spun tipii de pe datingfortodayman.com (site de dating pentru, ahem, „bărbatul modern”) că îi enervează cel mai mult la o femeie. Desigur, ne rezervăm dreptul la replică!

Îşi fac selfie-uri cu botic (aka duck-face)

„Să vezi la fiecare două ore poze cu femei fără respect de sine care îşi ţuguie buzele reproducând cele mai nereuşite expresii faciale porno nu dă bine deloc. Arată că sunt nesigure, au nevoie constantă de aprecierea celorlalţi şi că cea mai importantă calitate a lor este atractivitatea fizică”, scrie datingfortodayman.com. Ok, dar ştiţi ce e de o mie de ori mai penibil? Să vezi tipi la bustul gol făcându-şi selfie-uri în oglinda de la baie sau sala de forţă, încordându-şi abdomenul şi în acelaşi timp făcând botic! Vorbim despre fraţii voştri, Justin Bieber şi Drake!Sunt prea emoţionale

„Faptul că femeile sunt mai delicate şi vulnerabile e grozav, dar ieşirile prea emoţionale udate cu lacrimi de crocodil pot fi deranjante”, spune site-ul. Ce vrea să însemne asta?! Ne plângem de lucruri implacabile? Off, dar de ce răsare soarele în fiecare zi? Ne enervează! De ce după vară vine toamna? E deranjant! La fel e şi faptul că „bărbatul modern” din secolul 21 se ia de emotivitatea sexului feminin.

Să te plângi că femeile sunt prea emoţionale înseamnă să te plângi de natura umană. Şi pe noi ne enervează că izbucnim în lacrimi din orice, dar e în fiinţa noastră! Nu e ca şi cum ne-a întrebat cineva la naştere dacă ne dorim hormonii ăştia sau nu. Încercaţi voi să trăiţi 1-2 săptămâni pe lună cu sindrom premenstrual, plus încă o săptămână sângerând, şi apoi mai discutăm.

Se plâng că nu mai există bărbaţi buni

„Femeile se plâng că nu mai există bărbaţi buni, după ce au avut de-a face cu bădărani care s-au dovedit a fi cu totul altfel decât pretindeau. Bărbaţi nesimţiţi există, dar în cazul ăsta problema nu e bărbatul, ci judecata slabă a femeii”. Da, e logic ce spuneţi, dar treaba se aplică la fel de bine şi invers. Aşa că nici voi nu vă mai plângeţi că „all women are bitches. Judecaţi-le mai bine înainte de a vi le alege!

Se aşteaptă ca bărbaţii să plătească pentru tot

„Există multe femei puternice care ţin să ne arate că sunt independente şi îşi plătesc partea lor de consumaţie. Noi ne referim la cele care par să dispară atunci când apare nota de plată la restaurant. Pe cei mai mulţi dintre noi nu ne deranjează să plătim pentru tot, la început, dar după câteva întâlniri ar fi frumos ca femeia să se ofere să contribuie şi ea financiar”. Ok, în ce secol trăieşti tu, bărbatule modern?! Duse sunt zilele despre care vorbeşti. Prea puţine sunt femeile care în ziua de azi nu se oferă să plătească şi ele din când în când. Prea puţine ca să formeze majoritatea…

Transmit semnale amestecate

„Se poartă ca şi cum vrea să fie cu tine, apoi ca şi cum de-abia te-ar cunoaşte. O femeie care transmite mesaje confuze nu va găsi un bărbat care s-o tolereze”. Parcă am stabilit că nu e corect să ne luăm de natura emoţională a femeii. Da, suntem fiinţe complicate şi imprevizibile. Dar dacă am fi nonstop călare pe voi v-aţi plânge că vă sufocăm, şi nici asta n-ar fi prea plăcut, nu?

Îşi lasă tampoanele/ absorbantele folosite la vedere

„Înţelegem, menstruaţia face parte din viaţă, dar femeile ar trebui să depună minimul efort de a arunca la gunoi produsele de igienă intimă folosite”. Începem să credem că textul ăsta de pe datingfortodayman.com a fost scris de un bărbat care nu a trăit niciodată cu o femeie, ci doar scrie generalităţi pe care le-a auzit de la unul şi de la altul. Sau a întâlnit numai femei prost crescute. Or fi şi surate care îşi lasă tampoanele folosite la vedere… ce să zicem, lumea e mare. Dar la fel de adevărat e şi că există bărbaţi care îşi lasă chiloţii aruncaţi prin casă. E un fel de lose-lose situation.

Folosesc sexul ca pe o armă

„Unul dintre cele mai enervante lucruri pe care îl poate face o femeie este să îi refuze bărbatului ei privilegiile sexuale. Doar pentru că el nu i-a luat apărarea într-o discuţie nu înseamnă că ar trebui să nu mai aibă parte de sex”. „Privilegiile sexuale ale bărbatului”?? Ce e ăsta, citat dintr-o predică bisericească din Evul Mediu? Aici chiar nu merită să dăm o replică!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise