7 lucruri ce îi fac pe bărbați să fie jenați în timpul sexului

Aveai impresia că doar femeile pot fi jenate în timpul sexului? Iată câteva lucruri care au efectul acesta asupra bărbaților.

Are camera murdară. Chiar dacă nu este cea mai murdară cameră din lume, devine brusc oribilă când realizează că a uitat să șteargă praful, că are niște haine aruncate pe după pat sau un ambalaj de fast food pe birou. Nu vrea să îți lase o impresie proastă.

Complimentele preferate ale bărbaților

Nu și-a schimbat așternutul de ceva timp. Chiar voia să îl schimbe azi, dar a uitat complet… Poate miroase a transpirație sau cine știe a ce altceva. Oare vei observa vreun miros neplăcut? Oare cât timp a trecut mai exact de când nu l-a schimbat? Cel puțin sexul va dura ceva mai mult dacă se tot gândește la așternuturi.

Fața pe care o face când are orgasm. E cam greu să ne controlăm expresia feței atunci când avem orgasm și cel mai probabil nu multă lume s-a filmat în acest moment pentru a afla cum arată. Dacă se schimonosește cumva ciudat? Nu ar vrea să te sperie sau să te facă să râzi de el pentru totdeauna.

În cât timp termină. Ideal ar fi să nu termine înaintea ta, dar nici să o facă la jumătate de oră după ce ție începe să îți treacă cheful.

7 lucruri mărunte pe care bărbații le adoră

Cum arată corpul lui. Ce, doar nu credeai că bărbații nu au complexe legate de corpurile lor? Bineînțeles că au! Iar în acest moment o femeie îl vede complet dezbrăcat și începe să regrete că a lenevit pe acasă în loc să meargă la sală.

Testiculele lui. Chiar dacă are cel mai arătos penis din lume, cel mai probabil testiculele lui arată ciudat. Toate arată ciudat. Nu am văzut niciodată unele care să nu arate ciudat.

Hobby-ul său puțin ciudat. Chiar dacă ceva mai târziu vei descoperi că are vreun hobby mai ciudat sau copilăresc, unele lucruri nu trebuie puse pe masă de la primele întâlniri. Cum ar fi faptul că îi place atât de mult SpongeBob.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.