6 semne ca te insala

By  | 

Noi te ajutam sa iti dai seama daca iubitul tau te inseala. Daca urmatoarele comportamente suspicioase se repeta des, este cazul sa iei atitudine si sa faci ceva in privinta asta.

Obiceiuri noi

Barbatii sunt persoane foarte previzibile, cu greu te pot surprinde. Daca de ceva vreme te surprinde cu cadouri des, atunci trebuie sa stii ca este vina cea care il face sa se poarte asa.
 

  • De ce insala barbatii

 
Nu raspunde la telefon sau raspunde greu

Esti o tipa intelegatoare si ii accepti scuzele, insa nu trebuie sa il crezi daca acest comportament devine o regula.

Deplasari dese

Dintr-o data jobul iubitului tau a devenit mult prea solicitant. Fie lucreaza pana tarziu, fie pleaca des in deplasari, chiar si in weekenduri. Si surpriza, nu poate sa te ia si pe tine.
 

 
Isi spala singur lucrurile

Nu, nu este un semn ca iubitul tau s-a hotarat sa impartiti sarcinile menajere acasa, ci nu vrea sa vezi urmele de ruj si sa simti alt parfum pe hainele lui.

Don Juan in persoana

Toate femeile din anturajul vostru sunt inebunite de-a dreptul dupa iubitul tau. Este un tip carismatic si este mult prea binevoitor cu toate amicele tale.
 

 
Are sange rece

Este un tip mult prea descurcaret, nu se pierde niciodata cu firea si este extrem de convingator. Iti place cat de stapan pe sine este, dar un astfel de om are si multe secrete care nu sunt la fel de fermecatoare ca el.
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *