6 motive pentru care bărbații nu pot avea orgasm

Ești în pat cu partenerul, totul merge bine… dar el nu poate avea orgasm. COSMO îți explică care sunt motivele pentru care acest lucru se poate întâmpla.

A băut prea mult. Pe de-o parte, sexul va dura mai mult dacă e beat. Pe de altă parte, va dura prea mult. Mai mult, e posibil să își piardă erecția sau chiar să… adoarmă.

Citește și: Ce efecte are alcoolul asupra sexului 

E stresat. Stresul poate cauza multe probleme, iar mulți bărbații nu mai pot să „presteze” dacă au o perioadă mai grea sau dacă sunt stresați doar în acel moment. Din păcate, se va simți rușinat și va crede că te dezamăgește, deci va fi și mai stresat.

S-a masturbat mai devreme. În cazul în care s-a masturbat înainte de sex, e posibil să nu mai aibă chef acum sau să nu poată ejacula.

Încearcă să te impresioneze. Există posibilitatea să se abțină cât mai mult, pentru ca tu să îl admiri mai mult. În cazul acesta, spune-i când te-ai săturat și vrei să termine și el.

Penisul are anumite nevoi. Dacă se masturbează într-un anumit mod sau folosește o anumită viteză, e posibil să nu poată ejacula decât dacă face fix acel lucru. De exemplu, poate că vaginul e prea strâmt sau prea larg față de cum e el obișnuit sau nu îi poate stimula vârful așa cum ar vrea el.

Ia medicamente noi. În unele cazuri, bărbații pot avea această problemă dacă abia au început să urmeze un nou tratament. Există numeroase medicamente care au efecte secundare, iar lipsa erecției este des întâlnită. Dacă problema persistă, ar trebui să vorbească cu medicul pentru a-i prescrie alte medicamente.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.