6 moduri de a-ti imbunatati relatia

Nu cred că există o relaţie perfectă, aşa cum nu există nimic perfect în lume. De ce să ne mulţumim cu ceva „ok”, mediocru, nu-tocmai-grozav, când îl putem transforma în ceva extraordinar?

Dacă şi tu îţi doreşti să ai o relaţie mai bună cu iubitul sau soţul (şi de ce nu ai vrea?), iată câteva moduri simple prin care poţi face acest lucru.Faceţi ceva nou împreună

Cu siguranţă tu şi partenerul tău aveţi multe în comun şi faceţi lucruri împreună, dar un nou hobby pe care să îl iubiţi amândoi vă poate îmbunătăţi relaţia mai mult decât crezi. Însă ai grijă ce alegi – nu îl obliga să faceţi bijuterii DIY, poate nu va fi pe placul său… 

Călătoriţi împreună

Vorbeam într-un articol anterior despre cum călătoriile alături de partener vă vor face pe amândoi mai fericiţi. Nu e nevoie să faceţi turul Europei, chiar şi un weekend într-un oraş din apropiere este suficient. Totuşi, dacă puneţi puţini bani deoparte în fiecare lună, veţi putea face (cel puţin) anual câte o călătorie în altă ţară.

Puţină bârfă nu strică

Poate că nu vrei să îţi speli rufele în public, însă dacă vei vorbi cu prietenele tale despre problemele de cuplu, vei vedea că şi ele trec prin experienţe asemănătoare. Psihologii sunt de părere că relaţiile devin mai bune dacă discuţi aceste probleme cu persoane în care ai încredere.

Îmbracă-te în roşu

Diferite studii au arătat că bărbaţii sunt atraşi de culoarea roşu, considerând o femeie mult mai sexy dacă este îmbracată astfel. Nu face din asta o uniformă, dar nu strică să îţi achiziţionezi o rochiţă simpatică de primăvară în culoarea pasiunii.

Scoate tehnologia din dormitor

E simplu: dacă nu ai un TV, laptop sau o tabletă în dormitor, şansele să faceţi mai mult sex sau să discutaţi vrute şi nevrute sunt mai crescute. Transformă-ţi dormitorul într-un spaţiu pentru somn, relaxare şi sex.

Încercaţi lucruri noi în pat

Sexul nu trebuie să ajungă niciodată plictisitor. Încercaţi poziţii noi, îndepliniţi-vă fanteziile, faceţi o vizită unui sex shop pentru a cumpăra o jucărie, poartă un costum sexy… posibilităţile sunt infinite!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.