6 lucruri mai importante decât mărimea penisului său

Cei mai mulți bărbați sunt obsedați de mărimea penisului lor, iar multe femei cred și ele că aceasta este foarte importantă. COSMO ți-a pregătit o listă de 6 lucruri care contează mult mai mult.

Din păcate, există femei care prefer să se cupleze cu bărbați cu penisul mare, ignorând celelalte calități pe care alți bărbați le pot avea. Iată ce ar trebui să conteze mai mult și pentru tine:

Cât de compatibili sunteți în pat

Dacă sunteți compatibili din punct de vedere sexual, se implică și este bun la pat, poți ajunge la orgasm în două minute, indiferent ce lungimea și grosimea penisului său.

Citește și: 8 lucruri cu care e ok să te mulțumești într-o relație

Cât de bine știe să comunice

Poate că în viziunea ta are penisul perfect, însă dacă nu știe să comunice, relația nu va fi niciodată una sănătoasă.

Cât de bine te ascultă

Atunci când purtați o discuție, te aude sau te ascultă? Îl interesează ce ai de spus, ține cont de dorințele și părerile tale?

Cât de bine se îngrijește

Nu e nevoie să cauți un bărbat care să arate mereu ca scos din cutie, însă este necesar să știe cât de importantă este igiena! De asemenea, nu strică să aibă puțină grijă de corpul său.

Citește și: Greșeli care pot strica o relație

Ce opinii politice are

Ar trebui să discutați despre asta cât mai devreme, nu vrei să afli peste un an că are o părere total diferită de a ta din acest punct de vedere.

Cât de tolerant este cu minoritățile și persoanele LGBT

Din nou, aceste lucruri ar trebui discutate cât mai devreme. Nu vrei ca peste un an să vă plimbați de mână pe stradă și să înceapă să înjure un homosexual, nu?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.