6 lucruri care iti taie pofta de sex

Contraceptivele orale

Dacă ai început să iei de curând anticoncepţionale este posibil să fi găsit vinovatul pentru schimbarea bruscă de stare pe care o experimentezi. Poţi fie să recurgi la alte metode de contracepţie, fie să îi explici iubitului situaţia şi să se conformeze.

Oboseala

Dacă dormi doar 4 ore pe noapte este şi normal ca organismul tău să intre într-o stare de amorţeală care să te facă să nu mai simţi nimic. Odihneşte-te corespunzător şi totul va reveni la normal.

 

 

Ai mâncat prea mult

Dacă ai exagerat cu mâncarea te simţi greoaie si fără chef, singura ta grijă fiind să digeri în linişte masa copioasă. Te simţi plină şi neatrăgătoare pentru că ai făcut excese.

Ai mâncat prea puţin 

Iar acum singurul lucru la care te gândeşti cu poftă este mâncarea. În plus, nu mai ai vlagă deloc şi nici chef de mişcare.

 

 

Stresul

Asta nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni, deoarece stresul şi lipsa somnului vin la pachet şi au ca rezultat un libido scăzut şi chiar irascibilitate. Eşti ca o pisică încolţită, gata să zgârie.

Relaţiile pe termen lung

Din păcate, odată cu trecerea timpului intervine şi rutina, care este cunoscută pentru abilitatea ei de a aduce cuplurile în criză. Condimentează relaţia voastră intimă cu jocuri de roluri şi noi mişcări în dormitor. Asta va readuce sexul pe lista zilnică.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.