6 lucruri banale care ii fac pe barbati sa se excite

Unele lucruri care îi excită pe bărbați sunt de înțeles: imagini cu persoane goale, să fie atinși, anumite filme… Dar există și câteva lucruri banale care au același efect asupra lor.

O melodie care îi aduce aminte de momentul când a avut orgasm pe bancheta din spate a unei mașini. Fiecare persoană are o melodie (sau mai multe) pe care a auzit-o când a avut cea mai tare partidă a vieții sale, fie că e techno sau rock senzual.

Cele mai bune motive pentru care să stai deasupra în timpul sexului 

Mirosul unui parfum. Mirosul este simțul cel mai puternic legat de amintiri. În plus, parfumurile sunt create pentru a fi atractive. Dacă o persoană de pe stradă poartă parfumul tău sau al vreunei foste de-a lui,va începe să se întrebe cum de brusc începe să se excite, aparent fără motiv.

Când porți o rochie roșie. Da, există un motiv pentru care vedem roșu peste tot de Valentine’s Day. Mai multe studii au arătat că această culoare îi excită pe bărbați, deci data viitoare când încerci să seduci pe cineva, alege îmbrăcăminte roșie.

Exerciții pentru sex mai bun

Când îl scarpini pe spate. Poate și voi ați observat cât de mult le place bărbaților să fie scărpinați pe spate de o femeie.

Frica. Da, chiar și frica îi poate excita pe bărbați… doar că nu în mod direct. Atât frica, cât și excitarea au anumite elemente în comun, precum dificultăți de respirare și creșterea tensiunii. Cu alte cuvinte, ești speriat, dar creierul tău decide că poate ești de fapt excitat.

Capacitatea de a-l face să râdă. Știi deja că simțul umorului este întotdeauna sexy!

*articol preluat de pe Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise