6 greseli de neiertat in dormitor

1. Fără tehnologie 

Oricine ar suna şi orice film super ar rula în acel moment la tv, este o lipsă totală de respect să răspunzi la telefon sau te uiţi la film în timpul unei partide de sex. Asta îl va face pe iubitul tău să creadă că nu mai eşti atrasă de el şi va trebui să lămureşti cumva situaţia.

2. Să întrerupi partida de sex

Dacă eşti indispusă, mai bine nu dai curs invitaţiei în dormitor. Deşi uneori ”pofta apare mâncând”, această regulă nu este valabil de fiecare dată, aşa că nu îţi pedepsi iubitul să te opreşti exact când s-a încins atmosfera de tot.

3. Aştepţi ca partenerul să facă totul

Te întinzi frumuşel pe spate şi te bucuri de un tratament special…dar nu vrei să întorci ”favorurile” sexuale? Foarte urât din partea ta! Trebuie să fiţi amândoi la fel de activi în timpul partidelor de sex, mai ales dacă vrei să mai ai parte şi data viitoare de tratament special. 

4. Să îl strigi cu un alt nume

Dacă ai fantezii cu noul coleg de la birou, fă bine şi păstrează-le doar pentru tine. Ca să nu rişti să îl strigi cu alt nume pe iubitul tău, mai bine nu mai spui nimic şi te limitezi doar la gemete…de plăcere!

5. Aduci jucării în pat fără să îi ceri părerea

Te-ai gândit să îi faci o surpriză iubitului şi să mai aduci un partener în pat…pe baterii? Este foarte probabil să se simtă jignit de gestul tău iar dacă are un simţ al umorului bine dezvoltat probabil, în cel mai bun caz, doar se va amuza de situaţie. 

6. Nu simula 

Singura persoană care are de pierdut în acest caz eşti tu. Caută o modalitate de a-l refuza fără să îl jigneşti pentru că nu este în regulă să faceţi sex dacă doar unul dintre voi doi are chef. Dacă este o problemă de natură sexuală care te împiedică să atingi punctul culminant este bine să discuţi şi cu el despre asta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.