5 zone erogene sexy

By  | 

Ok, ştii că gâtul, partea interioară a coapselor şi fesele pot fi zone erogene incredibile. Iată câteva sugestii de la COSMO pe care să le pui în practică data viitoare când te afli cu iubitul în dormitor.

Zonele erogene la femei şi la bărbaţi sunt numeroase şi sunt înţesate de mii de terminaţii nervoase foarte sensibile la atingeri, la săruturi şi la mângâieri. E bine să ştii care sunt, pentru a te concentra pe ele atunci când faci dragoste cu partenerul tău. În plus, doar discutând despre ele poate fi preludiul perfect, de ce nu?

Buricul

Bun, acest mic butonaş aflat la mijlocul corpului nostru e foarte sensibil mai ales în cazul femeilor! Există studii ale sexologilor care spun au dezvăluit că există o legătură între buric şi clitoris – acestea se pare că sunt conectate neurologic şi că atunci când îţi este dezmierdat buricul, punctul G primeşte vibraţii de excitaţie. Interesant, merită încercat!

Partea din spate a genunchilor

Această zonă este extrem de sensibilă la atingeri, atât la bărbaţi, cât şi la femei. Tipii se excită când sunt atinşi acolo, pentru că e un loc cu foarte puţin spre deloc păr. Încearcă să îl săruţi acolo şi să îl atingi delicat. Vezi ce reacţie are şi continuă sau treci la pasul următor.

Abdomenul

Mai exact, ne referim la partea inferioară a abdomenului. Probabil că e la mijloc anticiparea că, dacă te sărută acolo, e doar la câţiva centimetri distanţă de clitoris sau de organele tale genitale, ceea ce desigur creşte intensitatea senzaţiilor. De fapt, la americani chiar există termenul de coregasm, adică orgasmul obţinut din stimularea acestei zone, dar şi datorită exerciţiilor de încordare a abdomenului inferior. De exersat!

Urechile

Ştii senzaţia aceea când îţi şopteşte cineva în ureche şi simţi cum te trec toţi fiorii? Mă rog, depinde şi cine e acea persoană, dar foarte multe persoane – atât bărbaţi, cât şi femei – sunt foarte sensibili în acel punct, în special pe lobul urechii. Aşa că, data viitoare, dezmiardă-l exact acolo!

Picioarele

Ok, nu e vorba chiar de un fetiş aici – nu asta dezbatem. Dar vârfurile degetelor de la picioare, dacă sunt stimulate mai puternic, pot oferi plăceri nebănuite – atât ţie, cât şi partenerului tău. Ce să mai spunem că unele previziuni astrologice afirmă că bărbaţii în zodia Vărsător sunt cei mai sensibili la excitaţie atunci când vine vorba de labele picioarelor şi de degetele de la picioare. Să credem sau nu? Trebuie musai testat!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *