5 zone erogene noi pentru un preludiu electrizant

”Dacă vă atingeţi în aceleaşi zone de fiecare dată, corpul se de-senzibilizează şi nu vă veţi excita la fel de tare” a declarat Lori Buckley, terapeut sexolog în California. De aceea, am pornit în căutarea unor noi zone erogene, pline de terminaţii nervoase, pentru atingeri electrizante.

1. Marginea buzelor.

Sigur că ştiţi să sărutaţi, dar nu este deajuns pentru a stimula nervii din jurul buzelor. După un sărut pasional urmăreşte cu vârful limbii linia buzei superioare, sărută-l din nou, apoi mângâie-i şi linia buzei inferioare. Acest gest îi va aminti de felul în care se mişcă limba ta…acolo jos!

2. Zona în care se întâlnesc gâtul şi pieptul.

În această parte a corpului pielea este mai subţire, iar atingerile provoacă senzaţii mai intense, a declarat Leah Millheiser, directorul departamentului de medicină sexuală feminină la Stanford Medical Center. Iată cum trebuie procedat pentru a provoca mici cutremure de dorinţă. În timp ce îl săruţi pe gât în jos îl mângâi uşor în ”zona 0”, cu mişcări circulare şi apoi îl săruţi uşor şi îl încălzeşti cu respiraţia.

Combinaţia dintre căldură şi atingeri va sensibiliza tot corpul, inclusiv sfârcurile, care se vor cere ronţăite uşor.

3. Părţile laterale ale abdomenului.

”Când atingi această zonă, reflexele vor face muşchii pelvieni să se contracte atât în cazul femeilor cât şi al bărbaţilor, ceea ce intensifică excitarea” a mărturisit doctorul Ross. Pentru că este o zonă mai puţin sensibilă este bine să aplici mai multă presiune atunci când îl mângâi şi atunci când îl săruţi acolo. Iar semnele excitări vor fi…tari!

4. Partea de jos a coloanei.

Este extrem de sensibilă iar simpla atingere îi va transmite numeroşi fiori de plăcere iubitului tău. Poţi să îl mângâi uşor cu degetele, cu o şuviţă de păr sau chiar cu limba. Dacă îţi va aplica şi el acelaşi tratament, spune-i să fie mai atent dacă are mustaţă sau barbă, să nu te zgârie şi să obţină efectul opus.

5.  Coapsele interioare.

Nnu sunt o zonă erogenă tocmai nouă, dar estea deseori neglijată. Punctul cu adevărat excitabil al coapselor interioare este situat sus, aproape de vagin, iar atunci când iubitul tău te va săruta acolo vei simţi cum îţi creşte pulsul şi te vei umezi imediat. La fel de intens va resimţi şi el atingerile tale.

Acum că ai (re)descoperit aceste zone erogene nu uita să le stimulezi dacă vrei să ai parte de un orgasm mai intens. Enjoy the ride!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.