5 zone erogene minune pe corpul… lui

Picioarele

Începe prin a-i masa picioarele… goale cu un ulei cu aromă de levănţică (această aromă relaxează extraordinar). În practicile vechi de reflexoterapie călcâiele reprezentau puncte de presiune care pot stârni excitaţia sexuală. Dacă vrei să îl pui cu adevărat pe jar, atinge-i tălpile de sânii tăi şi pregăteşte-te să treceţi de preludiu… 

 

 

Pleoapele

Pleoapele sunt extrem de sensibile la atingere, aşa că sărută-i pielea fină de acolo – se va simţi deopotrivă răsfăţat şi… excitat. Când îşi ţine ochii închişi, înseamnă că tu preiei controlul şi foarte mulţi bărbaţi visează la acest tip de experienţă. Mai poţi încerca să îi mângâi zona ochilor cu buricele degetelor şi apoi să-l săruţi pe ochi în timp ce îi ţine închişi.

Coapsele interioare

Această porţiune de pe trupul său este extrem de erogenă, aşa că pentru a-l aduce în starea aceea înfierbântată imediat, trasează cu buricele degetelor linii imaginare pe partea interioară a coapselor sale. Poţi repeta mişcările chiar şi cu limba!

 

 

 Zona din spatele genunchilor

E un punct în care se poate gâdila uşor, dar în „focurile“ momentului fii sigură că va lua locul unei zone puternic erogenă! Pielea din spatele genunchilor e mai subţire, deci mai sensibilă, iar bărbaţii adoră să fie sărutaţi acolo. În plus, mişcările circulare aplicate în acea zonă plusează cu plăcere atunci când sunteţi la capitolul preludiu. 

Mintea 

Studii recente au arătat că o stare puternică de excitaţie generată în sistemul central nervos (în creier) conduce la excitaţie sexuală. Când mintea i se înfierbântă, corpul îi urmează „ordinul“. Începe prin a-i şopti ceva sexy la ureche şi sărută-i senzual loburile urechilor. Urmăreşte-i apoi reacţiile.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.