6 tipuri de femei pe care bărbații le evită

Autoarea cărții „Why He Didn’t Call You Back”, Rachel Greenwald, a intervievat peste 1000 de bărbați pentru a vedea exact unde s-a rupt filmul. Ea a identificat câteva atitudini ale femeilor care i-au pus pe bărbați pe fugă și a oferit soluția pentru ca tu să eviți neplăcerea așteptării în van.

1. Autoritara

Ce spune el: „Am parte de suficientă agresivitate la birou. Când ajung acasă, vreau să găsesc pe cineva drăguț, care se poartă bine cu mine.”

Descrierea femeii

Este genul de femeie care pare nemaipomenită, dar bărbații ar prefera să o angajeze, nu să o scoată în oraș. După întâlnire, el rămâne cu impresia că este o tipă inteligentă și de success, dar o privesc mai mult ca pe o colegă decât ca pe o posibilă iubită.

Remediul

Ar trebui să nu dai senzația de business când vii direct de la serviciu la întâlnire, într-un costum sobru, masculin, vorbind despre cât de mult ai lucrat în ziua respectivă. Înainte să te vezi cu el, schimbă-te în ceva mai confortabil și sexy și bea un pahar cu vin. Te va ajuta să scapi de tensiune, după ce toată ziua a trebuit să te cerți, să argumentezi, să obții succesul.

Bărbații își doresc o parteneră de viață, nu o femeie autoritară care să le spună mereu ce să facă, să le atragă atenția din 5 în 5 minute ce nu fac bine, care să creadă că are întotdeuna dreptate sau care dorește să îi schimbe.

2. Vorbăreața

Ce spune el: „Mi-a spus imediat cum tatăl ei a înșelat-o pe mama ei… Se vedea cu ochiul liber că are probleme de încredere. Iar ăsta este doar vârful aisbergului.”

Descrierea

Vorbăreața dezvăluie prea multe informații despre ea mult prea devreme. Cel mai rău este atunci când nici nu îți imaginezi că lucrurile pe care le spui pot căpăta o conotație negativă, tu de fapt încercând să fii haioasă. Îi spui o poveste stânjenitoare despre tine, pe care tu o consideri amuzantă, dar cineva care nu cunoaște contextual poate să înțeleagă greșit, mai ales pentru că petrece doar o oră cu tine.

Tu crezi că nu îi plac fetele haioase care știu să facă glume pe seama lor, iar el se gândește că nu îi plac ciudatele.

Remediul

În primul rând, trebuie să fii conștientă de propria persoană. Trebuie să înțelegi că atunci când dezvălui detalii picante nu te pui în cea mai bună lumină. Poate că vei crede că ești unică și amuzantă, dar cineva care nu știe mai nimic despre tine, nu știe nici că ai și o parte… normală. Un secret pentru a nu te face de ras la prima întâlnire este ca aceasta să fie scurtă. O cafea este mai indicată în loc de o cină lungă de trei ore. Și nici nu te gândi la alcool, pentru că îți dezleagă limba și mai mult.

3. Plictisitoarea

Ce spune el: „Este ca și cum aș privi cum se usucă vopseaua…”

Descrierea

Poate că descrierea nu se refera în mod special la tipul de femeie, ci mai mult la genul întâlnirii, la dinamica ei. Pentru că tot mai mulți au parte de numeroase prime întâlniri datorită internetului, toți s-au plictisit să răspundă acelorași întrebări de control: „De unde ești?”, „Cu ce te ocupi?”, „Ce filme îți plac?”…

Remediul

Încearcă să îți compui o listă cu întrebări ceva mai creative, care să aprindă conversația și să te ajute să-l cunoști mai bine, dar fără a părea forțate. Scopul tău este să fii unică față de celelalte întâlniri pe care le-a avut luna aceasta. Și, chiar dacă nu ești hotărâtă dacă îți place cu adevărat sau nu, măcar trebuie să te asiguri că o să te sune după.

4. Prințesa

Ce spune el: „Arată de nota 5, dar caută bărbatul de nota 10, vrea să fie întreținută și nici nu se gândește să împartă nota.”

Descrierea

Este genul de femeie care are nevoie de atenții speciale. Cel mai probabil va întreba cu ce se ocupă tatăl, moment în care bărbatul va înțelege că îl întreabă dacă familia lui are bani sau nu. Va întreba despre cartierul în care locuiește, iar el va înțelege că verifică dacă apartamentul lui este suficient de scump.

Remediul

Bărbații sunt foarte sensibili la femeile care caută tipi pentru banii lor, mai ales în prezent, când cele mai multe femei luptă pentru independență, o carieră de succes și stabilitate financiară. Este posibil să nu fi avut o copilărie atât de fericită și împlinită, iar acum simți nevoia să te cuplezi cu cineva care poate avea grijă de tine. Încearcă să te pui pe picioarele tale, să nu depinzi de nimeni.

5. Nemulțumita

Ce spune el: „Se plânge de orice, parcă mi-aș vizita bunica. Ba că supa e prea rece, ba că aerul condiționat e prea puternic, ba că scaunul e incomod.”

Descrierea 

O femeie întotdeuna nemulțumită se va plânge inevitabil și de partenerul de viață, deseori fără un motiv serios. Făcând asta încă de la prima întâlnire, nu vei lăsa deloc o impresie plăcută.

Remediul

Este important ca la prima întâlnire să te perceapă drept o persoană care vede jumătatea plină a paharului. Dacă îți dai seama că te-ai plâns cam mult de ceva, încearcă să tragi niște concluzii pozitive, să spui ce ai învățat din acele experiențe.

6. Nepăsătoarea

Ce spune el: „Mai mult vorbeam eu, pentru că ea stătea numai cu ochii în telefon.”

Descrierea

Smartphone-urile ne permit să fim mereu conectați și simțim mereu nevoia să aruncăm un ochi la notificările primite. Și, dacă tot ai văzut notificarea, te apuci să răspunzi mesajului, să chicotești puțin cu o prietenă, să trimiți un email…

Remediul

Din momentul când te-ai așezat pe masă, telefonul tău trebuie să fie pe silențios și să nu îl verifici mai deloc. Poți arunca un ochi la notificări când tipul s-a dus până la toaletă, dar cam atât. Dacă acorzi mai multă atenție telefonului decât lui, cu siguranță nu vei mai avea parte de a doua întâlnire.

Sursă foto: iStock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.