5 tipuri de barbati si cum sa ii „citesti“

Când ai de-a face cu un bărbat cu probleme emoţionale, o relaţie devine şi mai greu de menţinut. Dar cum identifici bărbatul cu probleme emoţionale? Am creat cinci mari cateogorii, iar clasamentul următor te va ajuta să te lămureşti cam când ar fi cazul să-ţi vezi… singură de viaţă mai departe.

Scenaristul

Caracteristici: Tipul e un as în arta punerii în scenă – doar că, în viziunea lui, platoul de filmări se suprapune mereu cu relaţia voastră. Îi place să-ţi dea indicaţii de regie, iar în ochii lui, tu eşti doar un personaj.
Ce te-a atras la el: Problema e că nu ştii încă să delimitezi trăsăturile care nu-ţi plac, de cele cu care te-ai potrivi cu adevărat.
Cum să menţineţi relaţia: Dacă observi că decretează concluzii în legea lui, care nu prea au legătură cu ceea ce ai spus, confruntă-l. Nu permite să se strângă frustrări de partea ta, şi impresii false în mintea lui. Arată-i că tu chiar eşti specială şi nu doar o „eroină“ distribuită de el într-un… scurtmetraj.

Marele sef

Caracteristici: Acest bărbat este suveranul de necontestat şi consideră că-ţi ţine loc şi de iubit, şi de consilier financiar, şi de tată, şi de… orice ai nevoie. El crede că are dreptul să-ţi controleze viaţa.
Ce te-a atras la el: Poate obişnuinţa de a decide altcineva în locul tău?
Cum să menţineţi relaţia: Ca şi el, ai nevoie de teritoriul propriu de desfăşurare şi a-i încredinţa lui parola ta de e-mail nu este o de încredere, ci o subminare a ei. Atâta timp cât vă dovediţi maleabili în a vă organiza viaţa şi ca identităţi separate, relaţia poate birui.

Barbatul fara de pacat

Caracteristici: Soarele de pe cer e mai grandios ca el! Să te simţi specială? Nici nu poate fi vorba, căci asta ar însemna ca el să-şi piardă cel mai aprig admirator.
Ce te-a atras la el: Stilul său de cuceritor fără cusur te-a „prins” în mreje de la început.
Cum să menţineţi relaţia: Poate ar fi bine să se autoanalizeze la rece şi să-şi contorizeze motivele pentru care te apreciază. Apoi… să ţi le declare!

Barbatul invizibil

Caracteristici: Poate că pe cât e de generos la a cheltui bani cu tine, pe atât de zgârcit e cu declaraţiile de iubire – mai valoroase decât orice sumă de bani.
Ce te-a atras la el: Probabil că iniţial ţi s-a părut misterios, dar pe parcurs s-a dovedit doar un bărbat greu de pătruns.
Cum să menţineţi relaţia: Nu e cinstit să facă lucruri la care să nu te ia în considerare! Traiul în doi presupune… activităţi în doi.

Baietelul care se da Barbat

Caracteristici: Tipul tău e prea copil pentru tine! Eşti sigură că mama lui nu-i păstrează încă jucăriile din primii ani de viaţă?
Ce te-a atras la el: Stilul lui deşucheat şi aparent lipsită de griji te-a dat pe spate din prima. Când îi rezolvi problemele care-l „apasă”, te simţi puternică şi descurcăreaţă.
Cum să menţineţi relaţia: Păi, e simplu – ori se maturizează şi se comportă ca un bărbat, ori va rămîne să doarmă cu ursuleţul de pluş în locul tău!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise