5 semne care-ti arata ca tipul este toxic

Oare tipul chiar este toxic sau exagerezi tu puțin? COSMO îți arată cum să afli.

  1. Îți e teamă să aduci în discuție probleme. De fiecare dată când faci asta, reușește să întoarcă problema spre tine, deseori insultându-te, pentru ca stima ta de sine să scadă.
  2. „Îmi pare rău” nu există în vocabularul său. Toți facem greșeli, mai puțin el… De fiecare dată când aveți o ceartă, încearcă să te facă pe tine să pari cea vinovată, deși știi sigur că vina e a lui.
  3. Nu îți va spune că l-ai supărat, dar se va răzbuna pe tine. Dacă are impresia că ai flirtat cu cineva, nu se va obosi să își spună. În schimb, se va asigura că îl vezi făcându-i avansuri unei tipe. De fiecare dată când vrea să îți atragă atenția, va prefera să te rănească în loc să îți zică pur și simplu ce l-a deranjat.
  4. Te face să te simți proastă în fața altor persoane. De fiecare dată când vrea să iasă în evidență prin cât de deștept este, o face în așa fel încât să pari tu o idioată. De exemplu, „hahah, uite cum pronunță ea quinoa, nu știe nimic, eu sunt ăla deștept, nu ea”. Ok, am exagerat puțin, dar înțelegi ideea.
  5. Este distant atunci când câștigi, dar e din nou iubitor atunci când plângi. Dacă ai fost promovată, va mormăi un „Deci acum te vei comporta și mai mult ca o sclavă pentru firmă?” Este intimidat de tine dacă ești puternică, așa că încearcă să te păstreze jos, alături de el. Dacă ești supărată, va fi dulce, pentru că se simte iar important. Bărbatul potrivit îți va aplauda potențialul, ține minte!

 

*articol preluat din Cosmopolitan US 

Minciuni pe care ți le spui într-o relație toxică

Cum scapi de o relație toxică