5 semne ca vei avea probleme cu viitoarea mama-soacra

Relația dintre tine și partenerul tău devine din ce în ce mai serioasă, dar nu ești sigură dacă te vei înțelege bine și cu viitoarea mamă soacră?

Cu siguranță ești o femeie importantă din viața iubitului tău, însă va exista mereu o alta cu care vei fi în competiție: mama sa. Din fericire, este bine să avem o relație apropiată cu mamele nostre. Din păcate, însă, este posibil să ai probleme cu viitoarea mamă soacră, iar acest lucru vă poate strica relația în timp. Se pare că un sfert din cuplurile divorțate consideră că socrii sunt și ei de vină pentru destrămarea căsniciei, arată un studiu.Iată câteva lucruri pe care să le iei în considerare pentru a-ți da seama dacă vei avea probleme cu mama soacră.

Pentru început, cum se poartă ea cu iubitul tău? Îl consideră încă puiul ei mic și iubit, îl răsfață, este dependentă de el sau, la fel de rău, el este dependent de ea (citește mai multe despre acest subiect AICI)? În acest caz, te vei afla mereu în competiție cu ea, pentru că se va teme să nu își piardă controlul. Pentru ea, tu vei fi întotdeauna o femeie care încearcă să i-l fure, chiar dacă poate acest lucru nu este evident. Cel mai probabil, consideră că doar ea știe ce e mai bine pentru el, iar tu nu vei putea avea grijă de el așa cum are nevoie. Iar asta ne duce la următorul punct:

Cele 5 femei din viata iubitului tau

Nu este de acord să vă căsătoriți. Deși sunteți împreună de mult timp și este clar că vă înțelegeți foarte bine, iar situația nu se va schimba prea curând, nu vrea să își piardă copilașul. Poate că acum vă puteți despărți oricând, dar în momentul când semnați actele și faceți jurăminte în fața preotului, ea știe că totul se va schimba – chiar dacă nu e tocmai adevărat. Sigur, nu e nevoie să îți spună verde-n față că nu vrea să îl iei pe fiul ei de bărbat, fii atentă la aluzii. „Sunteți împreună de puțin timp/sunteți tineri, poate ar fi mai bine să mai așteptați puțin; Dacă mai așteptați câțiva ani, o să vă ajutăm și noi, părinții, cu bani.”

Apoi, cum se poartă iubitul tău cu ea? O sună seară de seară și o vizitați cât de des puteți? Dacă mergeți în vacanță, automat este și ea invitată? O consideră confidenta lui, apelează întâi la ea când are o problemă, inclusiv când te-ai certat cu el? Dacă amândouă îi oferiți un sfat, pe care îl va urma? Obișnuiește să pună nevoie ei înaintea alor tale?

10 lucruri de facut inainte sa te casatoresti

De asemenea, ai observat că mama sa nu știe să respecte limitele? Este băgăcioasă, crede că știe ce e mai bine nu doar pentru fiul ei, ci și pentru tine și relația dintre voi?

Toate acestea pot duce la probleme în cuplu, deci este nevoie să te ocupi de situație acum. Nu îți face speranțe: mama sa nu se va schimba brusc; dimpotrivă, cel mai probabil lucrurile se vor agrava.

Încearcă să discuți deschis cu iubitul tău despre ce te deranjează, dar ai mare grijă cum o faci, nu ai vrea să se supere pe tine pentru că ai jignit-o pe mama sa.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise