5 semne ca trebuie sa va despartiti

Fiecare dintre noi își dorește o relație care să fie perfectă până la bătrânețe, însă, din păcate, treaba nu stă mereu așa. Despărțirile fac parte din viața noastră, fie că ne place sau nu.

Totuși, poate fi dificil să decizi că relația s-a terminat, mai ales dacă nu ești 100% sigură că trebuie să faci acest pas. În fond, multe relații pot fi reparate, nu?Cum să te refaci după o despărțire

COSMO vine în ajutorul tău cu o listă de 5 semne care îți arată că a venit vremea să vă despărțiți.

Nu îl mai iubești. Să rămâi într-o relație doar pentru că este confortabilă și pentru că te-ai obișnuit cu partenerul nu este o idee tocmai bună. Chiar dacă încă ții la această persoană, nu e ok din partea ta să îi ascunzi ceea ce simți. Poate că îți vei răni partenerul, însă nu uita că el merită pe cineva care să îl iubească așa cum și tu ai făcut-o cândva. În plus, cu cât ieși mai repede din această relație, cu atât mai repede îți vei cunoaște Făt Frumosul.

Totul la el a început să te enerveze. La început vă înțelegeați perfect, dar de ceva timp situația s-a schimbat. Deși încă ții la el, ați început să vă îndepărtați ușor unul de celălalt, iar simpla lui prezență a început să te enerveze. Ești irascibilă în preajma lui, iar el a observat că ceva nu e în regulă.

5 lucruri pe care să NU le faci după o despărțire

Comportamentul lui s-a schimbat dramatic. Dacă la început se purta cu tine de parcă erai cea mai importantă ființă de pe Pământ, în ultimul timp ai început să observi că partenerul s-a schimbat. Nu mai este atât de atent cu tine, a început să prefere compania prietenilor, preferă să se uite la filme și seriale singur în loc să iasă cu tine în oraș, nu mai faceți sex atât de des, iar când o faceți pare mai mult o obligație… Totuși, nu îți recunoaște că ar avea o problemă. Este posibil să nu mai fie îndrăgostit de tine.

Vă doriți lucruri diferite de la viață. Tu vrei să călătorești în toată lumea, în timp ce el vrea să vă cumpărați un apartament și să faceți un copil, de exemplu? Ați început să vă certați din ce în ce mai des în legătură cu viitorul vostru? Dacă este clar că fiecare vrea ceva diferit de la viață, cel mai probabil nu veți rezista prea mult împreună. Pe de altă parte, unul dintre voi poate începe să facă sacrificii semnificative, însă cât de fericit va fi? Mai bine nu o mai lungești!

Nu mai ești fericită. Într-o relație sănătoasă ambii parteneri sunt fericiți, chiar dacă mai există și certuri. Dacă ai început să fii mai mult supărată, poate aceasta nu e relația potrivită pentru tine.

Deși este recomandat să discutăm cu partenerul despre problemele din relație, pentru a le rezolva, acest lucru nu poate fi făcut la nesfârșit. Uneori, trebuie să acceptăm faptul că relația s-a terminat și să mergem mai departe, chiar dacă pe moment poate fi dureros.

Cele 7 etape post-despărțire

Dacă te gândești să te desparți de partenerul tău, fie că sunteți împreună de 2 luni, 3 ani sau 10 ani, fie că nu locuiți împreună sau aveți o casă și un copil, este important să te gândești la viitorul tău. Vrei să rămâi pentru totdeauna într-o relație nepotrivită sau vrei să o iei de la 0 cu un bărbat care este, poate, mai bun pentru tine?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise