5 semne că nu vrea să aveți o relație serioasă

Ești într-o relație cu un tip grozav, dar el nu pare atât de implicat ca tine? Vă simțiți bine împreună, dar nu simți că te iubește? Iată 5 semne că nu vrea să aveți o relație serioasă.

Cât timp și tu vrei doar distracție, nu e nicio problemă, dar există cazuri în care o persoană își dorește ceva serios, de lungă durată, în timp ce cealaltă nu. Iată 5 semne care îl dau de gol.Flirtează cu alte femei. Nu e ieșit din comun să ne „scape ochii” subtil după vreo persoană de pe stradă sau dintr-un bar, dar de la asta la a flirta e cale lungă. Iar dacă o face chiar de față cu tine, problema e chiar mai gravă!

Citește și: Secretul pe care partenerul meu nu îl va afla niciodată 

Prietenii săi sunt mai importanți decât tine. Oricine are nevoie de intimitate și e absolut normal să mai iasă și cu prietenii, dar nu e ok ca aceștia să se afle mereu pe primul loc. Lumea lui nu trebuie să se învârtă în jurul tău, dar nici nu ar trebui să te lase baltă pentru a ieși „cu băieții”.

Nu vrea să te prezinte părinților. Dacă sunteți de mult timp împreună, ar trebui să îi cunoști părinții la un moment dat. Însă el evită mereu asta și folosește scuze ridicole. Mai mult, susține că el se înțelege de minute cu părinții săi, deci chiar nu există niciun motiv pentru care nu vrea ca ei să te cunoască… decât dacă nu vrea să facă pasul următor în relație.

Nu pare că vrea să petreceți foarte mult timp împreună. Atunci când iubești pe cineva și ești atras de el, ai vrea să stai toată ziua cu acea persoană – motiv pentru care multe cupluri se mută împreună. Însă tu te vezi cu iubitul de 2-3 ori pe săptămână și niciodată nu pare că ar vrea să petreceți mai mult timp împreună.

Citește și: Ce am găsit în telefonul iubitului m-a șocat 

Nu pare că te iubește. Fie sunteți împreună de mult timp, dar el nu îți spune că te iubește, fie că ți-o spune, dar nu ți-o arată… aveți o problemă.

Tu ai trecut vreodată prin această situație? Ce ai făcut?

1 comentariu
  1. Ce articol total prostesc, toate punctele denota natura obsesiva de atentie a femeilor, noi barbatii nu suntem la cheremul vostru. O relatie serioasa nu inseamna sa stam toata ziua si sa va suflam in cur, daca te vezi de 2-3 ori pe saptamana cu partenerul este mai mult decat suficient pentru a pastra o relatie sanatoasa non-toxica. In momentul in care faceti un copil, da sunt de acord ca trebuie sa stati sub acelasi acoperis si sa impartiti absolut toate momentele de dragul copilului. Incetati cu propaganda asta stupida care da nastere la manifestari feministe. Fiecare are dreptul la propria intimitate si fericire.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.