5 semne ca nu mai esti indragostita

Îți place mult tipul cu care ai o relație, dar te gândești că poate nu mai ești îndrăgostită de el? Iată 5 semne care îți arată că ai dreptate.

A fi îndrăgostit nu este același lucru cu a iubi. Marea iubire pe care o simțim la 15 ani față de primul iubit nu se poate compara cu cea pe care o simțim la maturitate pentru bărbatul cu care trăim de câțiva ani, dar probabil ți-ai dat și tu seama de asta deja. Am discutat mai multe despre diferența dintre această îndrăgosteală și dragostea adevărată într-un articol anterior.

Să ne îndrăgostim este ușor și o facem des. Problema este că sentimentele nu se transformă mereu în dragoste, ele pot chiar să dispară cu timpul. Dar… cum poți știi sigur dacă nu mai ești îndrăgostită? Ei bine, COSMO e aici pentru tine și îți prezintă 5 semne care, mai ales luate împreună, îți pot da un răspuns.

Pentru început, tipul începe să te enerveze. Sigur, mereu vei găsi ceva care să te enerveze la orice bărbat, cum ar fi că uită mereu să își ia șosetele de lângă pat pentru a le pune în coșul de rufe murdare, dar aici vorbim de altceva. Micile lui defecte care înainte îți plăceau acum te scot din minți și ai început să observi și alte lucruri la el, cum ar fi răsul acela enervant, Doamne, de ce nu se oprește, mai bine nu mai faci nicio glumă vreodată, doar să nu îl mai auzi cum râde…

Cum sa te simti mai apropiata de iubitul tau

Apoi, mai ții minte cum îl vedeai ca fiind bărbatul perfect atunci când l-ai cunoscut? Acum parcă nu mai arată chiar atââât de bine… Cum e posibil ca trăsăturile unui om să se schimbe peste noapte?! Vezi tu, nu el s-a schimbat, ci tu îl vezi tu alți ochi.

De asemenea, începi să faci planuri pentru tine, nu pentru „noi” și nu te mai interesează chiar atât de mult părerea sa. Nu e vorba că nu vrei să îi ceri părerea, ci pur și simplu uiți de el când vrei să faci o schimbare în viața ta.

Un alt lucru care ar trebui să îți dea de gândit este cât de mult timp vrei să petreci cu el. Nu ți se mai face dor de el la fel ca înainte, nu te mai deranjează dacă iese cu prietenii, nu cu tine (mai mult, asta chiar te bucură pentru că poți ieși doar cu prietenele tale), deja a devenit o obișnuință să mergi pe la el acasă, nu te gândești toată ziua că abia aștepți să pleci de la birou pentru a merge la el să vă uitați la un film și să dormiți îmbrățișați?

Gesturi marunte care ii fac pe barbati irezistibili

Nu în ultimul rând, nu numai că nu mai ești geloasă când vorbește cu alte tipe, dar nici nu te mai interesează atât de mult. Și ce dacă ia prânzul cu noua lui colegă de muncă? Și ce dacă i-a dat un like pe Facebook la poza ei de la piscină?

Totuși, ce e de făcut într-o situație ca aceasta? Adevărul este că „it’s not you, it’s me”, dar cum i-o poți spune fără să se supere? Treaba stă în felul următor: nicio despărțire nu este ușoară pentru niciunul dintre parteneri, în nicio situație. Încearcă doar să fii sinceră cu el, dar ai grijă ce limbaj folosești, nu îl face să se simtă jignit.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise