5 semne că nu este pregătit pentru o relație

COSMO îți prezintă 5 semne după care să te uiți atunci când vrei să începi o relație cu un bărbat.

Se plânge de fostele sale

Toată lumea are câteva probleme de pe urma foștilor, dar dacă prietenul tău vorbește de parcă tot ce a fost greșit în relație a fost vina partenerului, este timpul să tragi un semnal de alarmă. Dacă tipul nu poate să-și asume niciun fel de greșeală nu este foarte bine pentru starea lui generală de spirit.

Citește și: Pui bărbații pe fugă?

Nu are prieteni apropiați

Dacă are prieteni doar atunci când totul merge bine, iar când cineva cunoscut dă de greu și el nu apare, poate ar fi o idee bună să îl părăsești și tu. O asemenea atitudine sugerează faptul că va sta cu tine cât e totul bine, dar te va abandona la greu.

Tocmai a ieșit dintr-o relație

Chiar dacă a fost cu fosta lui doar câteva luni și acum e liber, asta nu înseamnă că nu se simte nasol în interiorul sufletului său. Deci dacă nu se poate dedica 100% de la început, asta nu este bine pentru viitorul vostru ca și cuplu (dar nici pentru tine personal).

Citește și: Semne că ai trecut în sfârșit peste fostul

Te caută insistent după care dispare

Este simplu: dacă nu este prezent atât fizic, cât și psihic în momentele în care este cu tine sau dispare după câteva zile dacă nu îi mai convine ceva, desparte-te de el.

Îți spune că nu este pregătit să aibă o relație

Dacă îți spune în față că nu este pregătit, dar după încearcă totuși să se salveze și îți zice „dar poate pentru tine…” părăsește-l de la început. Crede-l pe cuvânt, chiar nu poate.

Nu uita, aceste idei nu te încurajează să nu ieși la întâlniri și să renunți la orice potențială relație dacă ceva merge prost. Nu uita să comunici cu partenerul, și să-ți expui părerea legată de conflicte!

Tu ce întâmplări cu bărbați care nu sunt pregătiți din punct de vedere emoțional pentru o relație ai avut?

Citește și: Cum să inviți un tip la întâlnire

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.