5 semne că nu este doar o „iubire de-o vară”

Multe dintre noi ajungem să avem iubiri de-o vară, dar în unele cazuri aceasta se poate transforma în mult mai mult. Dacă încă nu ești sigură dacă și tu te afli în această situație, iată 5 semne care îți indică viitorul unei relații.

O iubire de-o vară poate fi foarte distractivă și, în cele mai multe cazuri, nu ne dorim mai mult. Însă dacă cele două persoane implicate sunt compatibile, șansele să înceapă o relație serioasă sunt foarte mari. Iar aici apare confuzia.5 semne că nu este doar o „iubire de-o vară”

Vrei ceva mai mult

Dacă te-ai surprins visând la viitorul vostru împreună e clar că vrei ceva mai mult. Sau poate ești geloasă când vorbește cu altă femeie. Sau vrei să îi faci cunoștință cu prietenii tăi. Uneori nici măcar nu realizăm ce anume vrem până nu e prea târziu, deci gândește-te puțin la asta.

Citește și: Ce poți face dacă ești prea obosită pentru sex 

Cum vă purtați unul cu altul?

Ar trebui să vă respectați și să vă distrați, dar uneori lucrurile par să fie cam… romantice. Discutați despre probleme intime, vă atingeți drăgăstos, petreceți mult timp împreună… Cel mai probabil și el vrea mai mult.

Vorbiți despre viitor

O iubire de-o vară are termen de expirare, dar la noi nu e așa. Dacă vă faceți planuri pentru săptămânile sau chiar lunile care urmează, e un semn că lucrurile devin serioase.

Ieșiți împreună cu prietenii

O iubire de-o vară înseamnă, de cele mai multe ori, doar sex. Sigur, poate că mai ieșiți și prin oraș de câteva ori, dar cam atât. Când întâlnirile încep să aibă loc des și chiar ieșiți împreună cu prietenii, e clar că vă doriți mai mult.

Citește și: Ce trebuie să stabiliți înainte să vă mutați împreună 

Unul dintre voi vrea să discute despre relație

Dacă unul dintre voi vrea să discute despre „ce suntem, de fapt?” există un motiv – mai ales dacă subiectul apare în discuție de mai multe ori. Iar asta e bine! Ar trebui să vorbiți deschis despre asta.

La finalul zilei, nu are niciun rost să rămâneți în stadiul acesta dacă amândoi vă doriți mai mult și este clar că v-ați înțelege bine. O iubire de-o vară nu trebuie să rămână doar de-o vară!

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Lea Rose Emery)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.