5 semne că întâlnirea nu va duce nicăieri

Îți poți da seama ușor dacă prima întâlnire nu va duce nicăieri? Uneori este foarte evident, însă alte ori trebuie să fii destul de atentă la comportamentul celui cu care ai ieșit.

Prima întâlnire este destul de importantă și e normal să ai emoții și speranțe mari. Din păcate, lucrurile nu evoluează mereu așa cum îți dorești. Pentru a nu-ți pierde vremea degeaba cu un tip nepotrivit, iată 5 semne că prima întâlnire nu va duce nicăieri.

Citește și: 11 replici care transformă orice întâlnire în una proastă

Vorbește mult despre fosta parteneră

Este clar că nu a trecut încă peste fosta și doar încearcă să se cupleze cu cineva în speranța că o va uita mai repede. Ar fi mai bine să nu te atașezi de el, momentan inima sa aparține altcuiva și ai putea ajunge să suferi.

Nu îți pune întrebări

Nu trebuie să te simți ca la un interogatoriu, însă bărbatul cu care ai ieșit ar trebui să încerce să te cunoască mai bine. Dacă nu o face, cel mai probabil nu este cu adevărat interesat.

Vorbește doar despre el

Dacă întâlnirea s-a transformat rapid într-un monolog care te plictisește și te enervează, cel mai probabil nu e atât de interesat de tine. Cum spuneam și mai sus, ar trebui să arate că e interesat de tine.

Citește și: Cum să inviți un tip la întâlnire

Nu aveți ce vorbi

Din păcate, există persoane cu care pur și simplu nu prea avem lucruri în comun. Chiar dacă el este un tip grozav cu care altă femeie ar fi foarte fericită, atâta timp cât tu nu ai ce vorbi cu el nu are rost să continuați. Asta e, nu sunteți compatibili!

Se poartă urât cu chelnerul

Poate că ai mai auzit asta, dar e un semn de care ar trebui să ții cont! Dacă tipul cu care ai ieșit se poartă frumos doar cu tine, însă este un măgar atunci când vorbește cu chelnerul, vei descoperi cât de curând că este un măgar și în multe alte situații. Mai bine nu aștepți să descoperi asta.

Citește și: Ce să NU comanzi la prima întâlnire

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.