5 semne ca esti oficial intr-o relatie

Vremurile în care colegul draguţ din a treia bancă venea să te întrebe direct dacă vrei să fii prietena lui s-au dus demult, iar relaţiile au devenit ceva mai complicate acum. 

Ieşiţi împreună regulat, nu vă mai vedeţi cu alte persoane, aţi făcut pasul cel mare în dormitor, dar nu aţi avut acea discuţie serioasă din care să rezulte că sunteţi un cuplu, iar acest lucru îţi dă bătăi de cap. Cu toate acestea, nu vrei să îl întrebi în faţă dacă eşti oficial iubita lui…Iată câteva semne care îţi arată că eşti, într-adevăr, într-o relaţie.

12 semne ca iubitul tau iti este cel mai bun prieten

În primul rând, atunci când suntem la început cu un tip, facem tot posibilul să părem cât mai perfecte în faţa lui, iar acest lucru este valabil şi când vine vorba de apartamentul tău.

Poate că la început acesta era atât de curat încât puteai să mănânci de pe podea, însă în ultimul timp s-a întâmplat să mai laşi vase murdare în chiuvetă, să nu faci patul, să ai încă haine ude întinse pe sârmă sau alte nimicuri de acest gen.

Apoi, chiar dacă încă te aranjezi de fiecare dată când te vezi cu el, nu mai pierzi chiar atât de mult timp pregătindu-te. Nu e deloc distractiv să fii mereu perfect epilată „acolo jos” sau pe picioare sau să te strecori repede la baie dimineaţa pentru a aplica puţin rimel şi fond de ten. De fapt, uneori nu te fardezi deloc când vine pe la tine! Şi, din fericire, lui puţin îi pasă că nu arăţi ca scoasă din cutie.

Obiceiurile cuplurilor fericite

Mai mult, aţi avut cel puţin o dată o discuţie despre „acea perioadă a lunii” şi poate chiar s-a oferit să se ducă în locul tău la farmacie să cumpere tampoane sau pastile pentru durere. De asemenea, ştie şi că anumite alimente te balonează sau te deranjează la stomac.

Uşor-uşor, aţi început să vă lasaţi obiecte personale unul în casa celuilalt, precum periuţa de dinţi, deodorant, lenjerie intimă sau altele, în eventualitatea în care rămâneţi peste noapte.

În plus, puteţi să dormiţi împreună fără a face sex. O noapte împreună însemna la început un corp perfect epilat şi o lenjerie sexy, pentru că orice sărut sau îmbrăţişare ducea inevitabil la sex. Însă acum nu mai există nicio presiune şi chiar puteţi dormi împreună. Mai mult de atât, vă simţiţi confortabil aşa, pentru că nu faceţi sex pentru că pur şi simplu nu aveţi chef în acea noapte, nu pentru că pasiunea ar fi dispărut.

Tu ce alte semne ai mai adăuga pe listă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.