5 semnale de alarmă într-o relație

Uneori este foarte ușor să îți dai seama că ceva este în neregulă în relația ta. Iată 5 semnale de alarmă care ar trebui să îți atragă atenția imediat.

Nu ții minte când ați făcut sex ultima dată

Sexul este o parte importantă a oricărei relații. Dacă niciunul dintre voi nu are o problemă de sănătate, de exemplu, ce motiv există să nu faceți sex? Cel mai probabil nu mai sunteți atrași unul de celălalt, iar problema cea mai mare este, totuși, atunci când unul dintre voi trage de celălalt pentru a face sex, dar este refuzat constant. Discută deschis cu partenerul tău despre asta pentru a afla ce se întâmplă.

Citește și: Ar trebui să mai ies la întâlniri cu soțul? 

Nu îți oferă atenție

Sigur, nu trebuie să fii buricul pământului, dar meriți puțină atenție de la partenerul tău, nu? În ultimul timp, însă, e mereu ocupat, vă vedeți mai rar, abia vorbiți în timpul zilei sau, dacă locuiți împreună, preferă să facă singur ceva decât să vă distrați sau relaxați împreună.

Nu îți mai face complimente

La începutul relațiilor, încercăm să lăsăm o impresie bună și să ne seducem unul pe celălalt, dar chiar și după 5-10 ani este normal să mai facem complimente. Mai ales dacă ai făcut ceva de care ești mândră sau te-ai aranjat pentru un eveniment special, e de așteptat ca partenerul să îți facă un mic compliment, însă el nici nu se gândește la așa ceva.

Citește și: 5 semne că nu vrea să aveți o relație serioasă 

Te minte în legătură cu orice

Există unele lucruri absolut banale despre care pur și simplu nu ai motiv să minți. Dacă observi că partenerul tău începe să îți ascundă orice prostie, imaginează-ți câte lucruri importante îți ascunde!

Încearcă să te facă pe tine vinovată de fiecare dată când greșește ceva

Aceasta este o modalitate prin care încearcă să te manipuleze și cu siguranță o mai face și în alte feluri. Dă-i papucii!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.