5 pozitii hot cu care sa iti surprinzi iubitul de Valentine’s Day

By  | 

O seară perfectă de Valentine’s Day ar trebui să includă și sex pasional. Iată 5 poziții hot cu care să îți surprinzi iubitul.

Fie că veți petrece sau nu ziua de Valentine’s într-un mod special, o partidă de sex excelentă este necesară! Totuși, ce-ai spune să aduci ceva nou în pat cu această ocazie?

3 pozitii sexuale de incercat in 2016

Pentru un orgasm garantat, stai pe spate, ridică-ți fundul cu ajutorul unei perne și ridică-ți picioarele cât de sus poți, către umerii tăi. Dacă nu îți e ușor, partenerul îți poate ține picioarele cu mâinile. În acest fel, penetrarea este mai adâncă, iar penisul ajunge foarte bine la punctul G.

O altă poziție pe care ți-o recomandăm este doggy style puțin modificată. În loc să stea partenerul între picioarele tale, stai cu picioarele stranse, între picioarele sale. În acest fel, și tu și el veți simți mai multă plăcere. Poți sta aplecată sau ridicată, pentru a-ți permite să îți mângâie sânii și să te sărute pe gât.

Pozitii de sex in functie de zodia lui

Apoi, ați încercat vreodată să faceți sex din picioare? Fie stai cu spatele la el, sprijinită de perete, fie cu fața la el, partenerul ridicându-ți picioarele – în ambele variante plăcerea este garantată!

Dacă nu te simți foarte confortabil cu corpul tău, încearcă să stai deasupra, dar cu spatele la el. Însă nu îl „călări”, ci ţine picioarele apropiate, între picioarele sale.

Ultima nu este tocmai o poziție, ci o recomandare: nu faceți sex în pat! Există numeroase locuri din casă unde poți face sex: pe canapea, pe blatul de bucătărie, la duș, pe mașina de spălat, pe covor, pe birou… De ce să nu profitați?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *