5 pasi pentru a trece peste o despartire

Desi sentimentele fata de el raman cuibarite in fiecare gand pe care-l ai, trebuie sa realizezi ca, in realitate, este doar un alt capitol incheiat din viata si ca orice sfarsit presupune un inceput.

COSMO iti propune 5 pasi care, desi nu vor sterge amintirile, te vor ajuta sa vezi lucrurile altfel.

Pastreaza emotiile pozitive

Inainte de a te umple cu venin gandindu-te la „nenorocitul” care te-a parasit, trebuie sa accepti faptul ca fiecare om e liber si, indiferent cum s-a terminat relatia dintre voi, exista motive plauzibile pentru care s-a intamplat astfel.

Cu toate ca ti-e greu, spre exemplu, sa nu-l acuzi ca te-a lasat pentru alta femeie, este mai bine pentru tine, pe termen lung, sa ai in vedere ca este vorba de o optiune individuala, pentru care nu e bine sa-l judeci.

Aminteste-ti de toate momentele frumoase care v-au legat si de calitatile care te-au facut sa te indragostesti de el. Stim, e greu, dar trebuie sa vezi lucrurile astfel: ai fost norocoasa sa traiesti astfel de momente alaturi de o persoana pe care ai iubit-o.

Iesi din casa si distreaza-te

Mai stii cate iesiri in oras cu prietenii ai refuzat pentru ca ai preferat sa stai cu el? Asta nu este neaparat un lucru rau, dar alegand mereu o singura varianta le ratezi pe toate celelalte. La inceput o sa fie destul de greu sa-ti redefinesti stilul de viata, insa te vei obisnui repede cu statutul de „single lady”. Flirtul este benefic in acest caz si vei capata mai multa incredere in tine.

Implica-te in proiecte noi

Desi suna a cliseu, activitatile variate iti ocupa timpul si iti alunga gandurile rele. In plus, faci lucruri utile, fie ca este vorba de un curs de gatit sau, pur si simplu, de schimbarea locului de munca.

Ai grija de tine

Sigur ai citit despre cum o schimbare de look te ajuta sa treci mai usor peste o despartire. Practic, cam asa se intampla. Subliniaza-ti punctele forte si pune-te in valoare. Important e sa nu-ti neglijezi nevoile si dorintele, chiar daca asta inseamna achizitionarea unei rochii de designer sau a unor pantofi foarte scumpi.

Fa-ti planuri pe termen scurt

Planifica o mini-vacanta cu prietenele, munceste pentru a obtine o marire de salariu sau fa-ti in sfarsit tatuajul pe care il ai in minte de ani buni. Angajeaza-te in activitati care te ajuta sa evoluezi si evita sa cazi in disperarea depresiei, care doar amana si impiedica „recuperarea”.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.