5 obiceiuri ale cuplurilor fericite

Sigur că nu există o reţetă pentru a-ţi afla fericirea deplină în cuplu, dar totuşi putem vorbi de câteva direcţii pe care le poţi lua în seamă în ideea de a avea o iubire onestă şi cu şanse de viitor.

Activitatile in doi

E imposibil să ai fix aceleaşi hobby-uri cu partenerul tău, dar trebuie doar să ştii să vi le respectaţi reciproc şi să ştiţi când să faceţi compromisuri, fără să vă bosumflaţi. Cedează şi mergi cu el în drumeţie, chiar dacă nu eşti fan al excursiilor la munte, şi roagă-l să te înţeleagă atunci când îi spui că filmele europene trebuie musai vizionate… în doi, pentru a putea discuta ulterior pe subiectul acestora. Sau poate că nu acesta e motivul, dar ai înţeles tu! Ideea e să vă alocaţi timp unul pentru celălalt.Sexul incendiar

Ok, poate titlul că e exagerat, pentru că într-un cuplu de lungă durată sexul nu poate fi mereu incendiar. Trebuie însă să nu te culci pe o ureche şi să te mulţumeşti să fii… neepilată (Doamne fereşte!), neduşată înainte de culcare sau cu părul mirosind a ceea ce ai gătit în seara aceea, că se duce imediat şi pofta de sex! Fii cochetă tot timpul şi nu te feri să iniţiezi tu partidele de sex!

Onestitatea e buna

Fii mereu sinceră cu iubitul tău, contează, crede-ne! Nu trebuie să îi spui câţi parteneri ai avut până la el, ci ce intenţii ai cu el, ce îţi doreşti de la el pe termen lung şi ce simţi cu adevărat faţă de relaţia voastră, chiar şi atunci când simţi că ceva nu mai merge la fel de bine. Fii deschisă şi convoacă-l la discuţii sincere tot timpul!

Sarcini impartite

Treaba asta cu egalitatea în cuplu e ok, deşi uneori e utopică. Dar aici nu suntem să filizofăm, ci să dezbatem amatoristic câteva dintre regulile decente ale unui cuplu fericit. Împărţiţi-vă task-urile gospodăreşti – vezi la ce sunteţi pricepuţi fiecare dintre voi. Dacă urăşti să găteşti, poate ai noroc şi ştie el. Dacă nu, începeţi să învăţaţi împreună. Dacă nu suportă să calce, fă un compromis, surprinde-l şi învaţă din tutoriale pe YouTube să îi calci impecabil cămăşile.

Bani la comun

Dacă eşti deja parte dintr-un cuplu stabil, vorbeşte cu iubitul tău despre finanţe, buget comun etc. E ideal să aveţi cum să economisiţi lunar o mică sumă pe care să o depuneţi într-un cont comun şi să vă folosiţi de ea, să zicem, o dată pe an, pentru excursia la care visaţi. Totodată, nu ezita să ai şi tu singură propriile tale economii şi nu te baza doar pe ce câştigă el.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.