5 motive să încerci role playing

Nu ai încercat niciodata role playing? Ce mai aștepți? COSMO îți dă 5 motive pentru care ar trebui să încerci cât mai curând.

Role playing este un mod simplu de a-ți condimenta viața sexuală – tot ce trebuie să faci este, așa cum indică și numele, să joci un rol. Puteți să vă jucați de-a doctorul și asistenta, gardianul și prizonierul, profesorul și eleva… posibilitățile sunt nelimitate, alegeți ce vă excită.

„Și, totuși, de ce să fac asta? Sexul este destul de bun și așa… În plus, trebuie să cheltuim mulți bani pe costume.”

Citește și: Sfaturi de sex pe care să le ignori

Iată 5 motive să încerci role playing:

Nu este scump

Multă lume are impresia că trebuie să cheltuie o mică avere pentru a face role play, însă nu este deloc adevărat. Uite un exemplu: partenerul tău te așteaptă la masă, tu – ospătărița sexy – apari cu o fustă foarte scurtă (și, bineînțeles, fără chiloți). Dar, oops, partenerul nu are cu ce să plătească comanda, ce e de făcut? În acest caz, nu ai nevoie de niciun costum scump. Cum spuneam, posibilitățile sunt infinite, deci vă puteți gândi la costume care să nu necesite o vizită la sex shop.

Citește și: 4 semne că partenerul nu e satisfăcut în pat

Îți poți pune în aplicare fanteziile

Orice persoană are anumite fantezii. Poate că îți este jenă să le pui în aplicare, însă, atunci când faci role playing, vei intra în pielea personajului și îți va fi mai ușor. Nu tu ești cea care este agresivă cu partenerul, ci polițista cea sexy care îl imobilizează!

Devii mai încrezătoare

Atunci când intri în pielea unui personaj, lași inhibițiile acasă și te simți mai liberă, mai deschisă la minte. Astfel, vei avea mai multă încredere în tine pe viitor.

Este distractiv

Nu am cunoscut nicio persoană care să spună că a încercat role playing și s-a plictisit sau nu i-a plăcut. Și chiar dacă nu îți poți juca serios rolul, cui îi pasă că te pufnește râsul? Sexul trebuie să fie și distractiv, mai ales acum!

Citește și: 9 semne că nu sunteți compatibili din punct de vedere sexual

Te vei apropia mai mult de partener

Prin role playing, îi arăți partenerului o altă față a ta, îi împărtășești fanteziile tale (sau le puneți în aplicare pe ale lui), discutați deschis.. toate acestea vă vor apropia mai mult.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.