5 motive pentru care sa te intalnesti cu un tip care citeste

 

Învăţăm să citim de la vârste fragede, însă e greu să găseşti adulţi care să citească din plăcere. Acest lucru nu se întâmplă doar din lipsa timpului liber, ci şi pentru că nu sunt interesaţi de lectură. Din fericire, mai există câteva persoane care încă îşi fac timp pentru a citi, aşa că ne-am gândit să îţi prezentăm câteva motive pentru care să ieşi la întâlniri cu aceşti tipi minunaţi ce fac parte dintr-o specie pe cale de dispariţie.

Sunt mai inteligenţi

Atunci când citeşti, înveţi multe lucruri, fie că este vorba de literatură de specialitate sau beletristică. Chiar dacă este vorba de o carte fantasy cu dragoni şi elfi, asta nu înseamnă că nu poţi învăţa multe din ea. De asemenea, cei care citesc regulat au un vocabular mult mai dezvoltat, sunt mai isteţi, comunică mai bine (ceea ce e foarte important într-o relaţie) şi sunt mai intuitivi.
 

Sunt mai creativi

Creativitatea este importantă într-o relaţie, mai ales dacă vrei să faci o surpriză romantică iubitei tale. Iar dacă citeşti sute de poveşti şi scenarii diferite, preiei (chiar şi involuntar) ideile autorilor. Nu sună rău deloc, nu?
 

Sunt mai răbdători

Multe persoane aleg să vizioneze un film în loc să citească cartea pentru că nu au destulă răbdare să citească sute de pagini. Bărbaţii ocupaţi petrec chiar şi săptămâni întregi cu o carte pentru a o termina. De ce este asta important? Atunci când în relaţie va apărea o problemă, partenerul tău nu va renunţa imediat, ci va avea răbdarea necesară să o „repare”.
 

Te pot învăţa lucruri noi

Cum spuneam şi mai devreme, dacă citeşti în mod regulat înveţi o grămadă de lucruri noi. Într-un sitcom canadian, personajul principal spune de nenumărate ori că dacă o femeie nu te găseşte arătos, trebuie să fii măcar folositor. Trebuie să îi dăm dreptate, nu?
 

Ai timp pentru tine

Oricât de mult îţi place să petreci timpul cu partenerul tău, din când în când ai nevoie şi de puţin timp pentru tine. Fie că vrei să faci o baie lungă, să tragi un pui de somn, să ieşi cu fetele la cumpărături sau să te uiţi la serialul tău pentru femei pe care el îl urăşte, un tip care citeşte te va lăsa să îţi vezi de ale tale cât timp termină câteva capitole dintr-o carte.
 
Cititorii sunt în general oameni mai buni din simplul motiv că au citit mult despre vieţile altora, fie ele fictive sau reale. Atunci când citeşti în mod regulat, e ca şi cum ai fi trăit multe alte vieţi, deci ai acumulat nenumărate experienţe. Poate că nu fiecare tip care citeşte are calităţile pe care le-am enumerat mai sus, însă cei mai mulţi sunt cu adevărat nişte oameni minunaţi!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.