5 mituri legate de prima întâlnire

Nu din prima seară…

Altfel rişti să pari o uşuratică! Ei bine, la naiba cu prejudecăţile, dacă e chimie şi amândoi o simţiţi, sexul va fi un pas absolut firesc. Şi a doua zi nu numai că te va suna, ci nu vă veţi mai dezlipi unul de celălalt. Chimia se întâmplă rar, şi atunci când se manifestă trebuie să vă lăsaţi purtaţi de instincte.

Nu face tu primul pas

Ai grijă atunci când încerci să faci pe inabordabila să nu reuşeşti mai mult decât ţi-ai propus: să îl alungi definitiv! Dacă deschifrezi semnalele lui corect, atunci ia-ţi inima în dinţi şi abordează-l. Poate că nu ştie cum să intre în discuţie cu tine fără să te sperie şi atun va aprecia faptul că ai avut iniţiativă. Până la urmă, nu ai nimic de pierdut!

prima întâlnire

Discutaţi despre lucrurile pe care le aveţi în comun

Deşi asta vă dă un sentiment de confort şi asigură subiecte de conversaţie este indicat să vorbiţi şi despre pasiunile voastre şi despre ceea ce vă deosebeşte ceilalţi. Este cea mai sigură metodă de a vă cunoaşte mai bine şi de a aprecia ce fel de persoană este paartenerul: este un tip activ, care iubeşte mişcarea, sau un obsedat de jocuri pe calculator şi aceasta este lui ieşire de luni de zile?

Fiecare dintre noi are o jumătate

Desigur, nu trebuie luat literalmente această expresie, altfel vei rămâne singură pentru tot restul vieţii tale. Nu poţi să aştepţi la nesfârşit să vină ”alesul” la tine, ci trebuie să ieşi în lume, să îl cauţi şi să capeţi experienţă.

Întâlnirile stabilite pe net sunt pentru oamenii disperaţi

Cu toate astea, şi tu cunoşti o mulţime de persoane care şi-au găsit jumătatea în acest fel. Asta este lumea în care trăim şi trebuie să ne adaptăm situaţiei, aşa că nu exclude din start posibilitatea de a ieşi la întâlnire cu cineva cunoscut online. Până la urmă, dacă are şi referinţe tipul, nu trebuie să ai prejudecăţi!

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.