5 lucruri pe care sa le spui la prima intalnire

Prima întâlnire îţi stârneşte de fiecare dată piele de găină din cauza emoţiilor şi parcă ai un gol în stomac înaintea de a fi faţă în faţă oficial cu tipul.

Poate că tipii, în general, nu se destăinuie şi nu se plâng, dar cu siguranţă au orgolii şi au momente când sunt vulnerabili.Tocmai din cauza panicii, e posibil ca uneori să scapi câteva perle sau să râzi exact cum nu îţi place sau să începi să sughiţi enervant.

Stai liniştită, nu doar ţie îţi cresc fluturaşii din stomac tensiunea, ci fii sigură că tipul cu care te vezi se poartă la fel de stângaci. Pentru a detensiona atmosfera şi de a vă bucura de o întâlnire ca în poveşti, fii atentă la următoarele aspecte. Succes!

Ofera-te sa platesti

Ne referim la nota de plată de la localul unde s-a consumat întâlnirea. Bărbaţilor le place ca fetele să se ofere măcar să îşi achite jumătatea de consumaţie, pentru ca ei să aibă oportunitatea să refuze elegant şi să îşi asume cheltuiala. Însă oferindu-te să îţi plăteşti partea, arăţi indirect că întâlnirea a meritat.

Complimenteaza-l

Da, bărbaţii adoră să audă complimente la adresa lor! Gâdilă-i tipului orgoliul şi admiră-i cămaşa sau bicepşii – dacă e cazul. Oricum, spune-i ceva care să sune veridic şi încearcă să nu fii teatrală, pentru că îţi pierzi din autenticitate.

Ridica ochii din telefon

E ok să îţi ţii telefonul pe masă, dar eventual închide datele, ca să nu mai fii tentată să îţi apleci privirea spre el atunci când te anunţă că ai mesaje pe What’sApp şi notificări pe Instagram. Ok, te sună mama, răspunde-i scurt, dar nu e politicos să butonezi la telefon în timpul întâlnirii. E valabil pentru el aceeaşi regulă!

Fii dezinvolta

Tipii sesizează când eşti încordată şi îşi pun problema dacă nu eşti relaxată din cauza a ceva ce au zis sau au făcut. Încearcă să fii tu însăţi, să fii atentă la ce îţi povesteşte şi e indicat chiar să îl atingi uşor – pe încheietură sau antebraţ. Astfel, îi dai senzaţia că eşti caldă şi se va simţi mai apropiat de tine. Desigur, atingerile în zona coapselor e total neinspirată la prima întâlnire.

Fii deschisa, dar nu… de tot

Mai exact, rămâi onestă şi modestă, dar nu aduce prea mult trecutul tău în discuţie. Şi aici nu ne referim la faptul că ai putea avea un trecut ruşinos, ci pur şi simplu relaţiile tale anterioare şi toţi acei ex-iubiţi care te-au dezamăgit fiecare cu câte ceva nu prezintă absolut deloc interes pentrul noul tău tip. Vorbeşte despre planurile tale de viitor şi nu-l pune la curent cu toate detaliile vieţii tale încă. Prima întâlnire e pentru a vă simţi excelent, nu a vă împovăra reciproc.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise