5 lucruri pe care barbatii le iubesc la femei

Trasaturile fizice nu mai sunt la fel de importante atunci cand este vorba sa se implice intr-o relatie serioasa, iar iubitul tau probabil ca ar putea adauga si alte aspecte pe aceasta lista.

Esti o buna ascultatoare

Fara critici, comentarii si “ti-am spus eu” atunci cand in sfarsit discuta cu tine despre problemele lui. Barbatii trebuie sa “proceseze”  mai mult inainte sa iti deschida sufletul si sa iti vorbeasca asa ca apreciaza atunci cand sunt ascultati.
 

Spontaneitatea

Lasa la o parte planificarea riguroasa de tip “cincinal” si lasa-te purtata de val din cand in cand. Spontaneitatea implica si posibilitatea de a gresi, insa cresti mai mult in ochii lui atunci cand iti asumi riscuri si admiti posibilitatea sa faci o alegre proasta.

Increderea in sine

O femeie care are incredere in ea insasi este un magnet ambulant pentru ambele sexe, nu doar pentru barbati. Iubita si invidiata, ea stie ce are de facut si isi cunoaste potentialul si nu ii pasa de ceea ce cred altii. Fii o femeie puternica.

Stii sa te bucuri de mancare

Cine poate sa le inteleaga pe acele domnisoare care mananca mai putin decat o vrabiuta si ai caror ochi tristi devoreaza portia de mancare a celuilalt?

Mananca din tot ce poftesti, cu masura si bucura-te de viata. Un stil de viata echilibrat iti va permite sa arati minunat si sa te simti la fel.
 

Naturaletea

O tipa “upgradata” din toate punctele de vedere probabil ca atrage multe priviri si primeste bauturi gratis… si cam atat. Barbatii vor langa ei femei adevarate care sunt in control si stiu ce vor. Daca esti alta persoana dimineata cand te trezesti fata de cea care iese pe usa, ai o problema grava.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.