5 lucruri care o excită în secret

Există câteva trucuri care o pot excita şi la care, cel mai probabil nu te gândeşti în mod obişnuit, oricât de banale par. Cele 5 lucruri care o excită în secret — de la „Wow!”, la „Pe bune?!

  1. Culoarea tricoului tău

Vezi roşu în faţa ochilor? În cadrul unui studiu condus de Universitatea Rochester, s-a aflat că femeile îi găseau mai atrăgători pe bărbaţii care purtau roşu sau erau înconjuraţi de această culoare. De fapt, acelaşi lucru e valabil şi în cazul bărbaţilor.  1. Felul în care dansezi

Un studiu recent publicat în Biology Letters a descoperit că femeile găsesc atrăgătoare mişcările de dans foarte rapide (dat din cap, rotirea torsoului), deoarece acestea semnalează forţă şi vitalitate. Ai grijă să nu cazi în ridicol, totuşi.

  1. Vinul roşu

Dacă alege un cabernet la prima întâlnire, o să-ţi meargă bine tot restul serii, spun oamenii de ştiinţă. Potrivit unui studiu publicat de Universitatea Florence, femeile care beau regulat câte un pahar de vin roşu au un apetit sexual mai crescut decât cele care nu pun gura pe alcool.

  1. Felul în care miroşi după sală

Poate părea contraintuitiv, dar majoritatea femeilor găsesc atrăgător mirosul unui bărbat care a făcut efort fizic. Acest lucru se explică prin faptul că mirosul tău natural le ridică nivelul cortizolului din creier, o substanţă corelată cu excitaţia şi dorinţa sexuală.

  1. Datul în carusel

Nu te-ai aştepta la aşa ceva, nu? Cercetătorii de la Universitatea din Texas au descoperit că oamenii care tocmai au coborât dintr-un carusel sunt mai atraşi de sexul opus. Acest lucru se datorează nivelului crescut de adrenalină.

61%

dintre femei au declarat că se simt bine cu statutul lor de single ladies, potrivit firmei britanice de cercetare Mintel. Acelaşi studiu a descoperit că bărbaţii suportă celibatul mai greu decât femeile.

Text: Teodora Tîrcă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.