5 lucruri care-l vor innebuni in pat

By  | 

Vrei să-ți impresionezi partnerul? Iată 5 lucruri care-l vor înnebuni în pat!

În relațiile de lungă durată, uneori este nevoie să aducem în pat ceva nou, pentru a fi sigure că sexul nu devine plictisitor. Uneori nu este nevoie de ceva dramatic; există anumite lucruri aparent banale care-l vor face să înnebunească de plăcere!

Iată 5 lucruri pe care le poți încerca daca viitoare când faci sex:

Lasă-l să te observe. Bărbații sunt ființe care se excită mai ales vizual, motiv pentru care mulți dintre ei vizionează filme porno atunci când se masturbează. Stai tu deasupra și mângâie-te pe sâni în timp ce te miști sau privește-l în ochi atunci când îi faci felație și va fi cel mai fericit bărbat din lume!

Fă-i dimineața mai frumoasă. Dacă te trezești înaintea lui, ajută-l să se trezească masturbându-l sau bagă-te ușor sub pătură și fă-i sex oral. Există vreun mod mai plăcut de a te trezi?

Sex oral: 10 trucuri pentru a oferi plăcere maximă

Schimbă ușor poziția. Uneori, simpla schimbare a unghiului de penetrare poate face minuni! Îmbunătățește o poziție clasică prin ridicarea fundului sau a picioarelor.

Dirty talk. Să vorbeşti murdar în pat este un mod simplu şi sexy de a condimenta relaţia sexuală. Citește mai multe despre cum să înveți să „vorbești murdar” în acest articol.

Lasă-l să ejaculeze pe tine. Pe bărbați în excită la maxim acest lucru, deci permite-i să ejaculeze pe pieptul tău atunci când îi faci sex oral. Stai liniștită, nu e atât de neplăcut precum crezi, după ce a terminat te poți duce pur și simplu la baie să te speli.

Comments

comments