5 locuri unde sa-ti faci de cap

By  | 

INTR-O PISCINA
Apa este locul perfect pentru a incerca sexul in picioare. Esti mai putin grea, asa ca iubitului tau ii va veni foarte usor sa te sustina in brate pentru mai mult timp.

Cel mai potrivit e sa se sprijine el de peretele bazinului, in zona unde apa nu-i adanca, iar tu sa-ti incolacesti picioarele in jurul coapselor sau sa-ti ajustezi pozitia dupa cum preferi.

SUB CERUL INSTELAT
Daca ai norocul sa stai la curte (care sa dispuna si de un colt care nu e la vederea… curiosilor), asteapta intunericul. Intinde un pled si puneti-va pe treaba!

Luati-va in brate dupa ce punctul culminant s-a incheiat si priviti cerul. Aerul curat si stelele adauga un plus de romantism!

INTR-UN HAMAC
Asezati-va in pozitia lingurei si lasa-l sa te patrunda din spate. Miscarile trupurilor voastre de inainte – inapoi vor legana si hamacul in acelasi ritm. Cadenta lenta intensifica senzualitatea momentului.

INTR-UN VAPORAS
Lasati-va purtati de unduirile oceanului sau lacului. Bonus: la final, racoriti-va impreuna in apa in care pana de curand ati plutit pe culmile placerii…

INTR-O ZONA DE CAMPING
Strecoara-te in sacul de dormit al iubitului tau si lasa-l sa stea deasupra ta. Daca fermoarul e tras pana mai sus, practic sunteti obligati sa stati foarte lipiti unul de celalalt. Iar daca picioarele lui apasa pe ale tale, e posibil si ca stimularea clitorisului sa fie mai ferma si de efect.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *