3 intrebari pentru o despartire eleganta

Vrei să-i dai papucii fără să iasă cu scandal? Iată cele 3 întrebări esențiale care pregătesc terenul pentru o despartire eleganta.

#1 Care este locul perfect în care să-i dai vestea?

Imaginează-ţi cum ar fi să purtaţi discuţia finală în faţa unei fotografii care să vă amintească de vremurile în care credeaţi că nu va exista despărţire pentru voi. Este bine să nu alegi nici un loc expus, cum ar fi o cafenea, un restaurant sau un bar, pentru că poate fi foarte jignitor să transmiţi o asemenea veste de faţă cu cel puţin încă zece oameni care să audă tot ce vă spuneţi. Cel mai indicat „teren neutru” pentru o asemenea dispută este un parc la căderea serii, când nu sunt prea multe persoane şi întunericul mai ascunde expresiile feţei sau privirile voastre. Pe de altă parte, poţi să părăseşti terenul liniştită după aceea, fără a mai trebui să-ţi faci probleme despre cum să-l faci să plece din casă.

Cele mai comune 3 motive de despărțire

#2 Când e bine să pui punct relației?

Dacă ştii că are o relaţie specială cu prietenii lui şi că îi trebuie timp de refacere, pentru că altfel va da chix la serviciu, atunci e mai bine să-i spui vineri. Va avea, astfel, întregul weekend pentru a se reface după mesajul de despărţire. În cazul în care iubitul tău este un workaholic, atunci dă-i vestea luni, pentru că va beneficia de întreaga săptămână pentru a-şi reveni îngropându-se în muncă.

#3 Cum să-i spui că vrei să vă despărţiţi?

Când trebuie să dai o asemenea veste există o singură regulă: fii sinceră până la ultima silabă! Să nu cumva să te bată gândul să le spui prietenilor înainte de a te confesa iubitului tău! Poţi fi sigură că se va găsi cineva să-i spună şi că suferinţa va fi dublată de această ultimă jignire. De asemenea, e mai bine să ţii discursul de adio tu însăţi, şi nu prin intermediari sau scrisori interminabile. Explică logic care sunt motivele ce te-au determinat să iei o asemenea decizie şi argumentează. Să nu cumva să faci greşeala de a ridica vocea, pentru că ţi se va răspunde cu siguranţă cu şi mai mulţi decibeli.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.