5 întrebări pe care să ți le pui înainte să te desparți de el

Înainte de a lua decizia să te desparți de partener, pune-ți aceste întrebări, pentru a fii sigură că faci pasul potrivit.

Despărțirea ar trebui să fie o decizie foarte importantă, la care te-ai gândit suficient înainte de a discuta cu partenerul. Uneori, este cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru tine – de exemplu, dacă te-a lovit, dacă te minte mereu, dacă simți că nu te respectă și nu îi pasă de relația voastră. Alteori, însă, poți regreta decizia pe care ai luat-o.

Cele mai comune 3 motive de despărțire

Iată 5 întrebări pe care să ți le pui înainte să te desparți de el:

De ce anume vrei să te desparți de el? Ai un motiv cu adevărat serios? Este ceva peste care poți trece cu vederea sau care poate fi rezolvat? Nu renunța la o relație frumoasă din motive care nici măcar nu te afectează atât de mult.

De cât timp simți că ar trebui să vă despărțiți? În cazul în care abia ați avut o ceartă, mai bine mai așteaptă puțin, până când poți face alegeri logice. Bineînțeles, depinde foarte mult și care a fost motivul pentru care v-ați certat, însă ia astfel de decizii doar când ești calmă.

Minciuni pe care ți le spui într-o relație toxică

Vei fi mai fericită fără el? Dacă da, atunci e clar că ar trebui să vă despărțiți. Chiar dacă el te iubește până la lună și înapoi, merită să aibă alături pe cineva potrivit. Nu sta cu el doar din milă!

Ești pregătită să te desparți de el pentru totdeauna? Multe persoane vor, de fapt, doar o mică pauză, din diferite motive. Dacă acesta este cazul, poartă o discuție sinceră cu el, însă nu te despărți de el decât dacă ești sigură că nu vei regreta peste o săptămână.

Ce părere au familia și prietenii? Nu trebuie să te iei după alții când vine vorba de astfel de decizii, însă prietenii și familia te pot ajuta să vezi realitatea altfel. Dacă nu ești sigură ce vrei să faci, cere-le părerea.

Ce înseamnă, de fapt, replicile de despărțire?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.