5 idei ieftine și distractive de toamnă pentru cupluri

Toamna a sosit în sfârșit, iar orașul este plin de covoare de frunze aurii. Iată ce poți face în această perioadă cu partenerul tău.

COSMO ți-a pregătit câteva idei ieftine și distractive pentru tine și partenerul tău, potrivite acestui anotimp minunat.Faceți fotografii de cuplu

Atunci când te uiți prin telefon, găsești destule poze cu iubitul tău, dar cele mai multe sunt selfie-uri sau poze cu el făcând ceva haios. Ce ai spune să faceți și câteva fotografii de cuplu? Știi tu, din acelea atât de frumoase încât îți vine să le pui în ramă! Toamna este anotimpul ideal pentru o sedință foto de cuplu: vremea nu e prea rece, iar peisajele sunt superbe. Nici măcar nu trebuie să plătești un fotograf, îți poți pune telefonul sau camera foto pe un trepied, setezi timer-ul și asta e tot!

Faceți prăjituri

În acest anotimp, cuptorul tău parcă te roagă să faci niște prăjiturele gustoase și aromate. Gătitul este o activitate distractivă pentru cupluri, mai ales pentru că vă puteți bucura de rezultat împreună. Și, să fim serioși, cui nu îi plac dulciurile?

Ieșiți la picnic

Multe persoane au impresia că picnicul e potrivit doar vara, dar noi credem că acum este, de fapt, momentul cel mai bun. Luați la voi un termos cu ceai sau ciocolată caldă (sau, de ce nu, vin fiert) și prăjiturelele de care ziceam mai devreme. În timpul picnicului, puteți să vă jucați prin frunze, iar acum ați putea face și acele fotografii de cuplu.

Seară romantică acasă

Dacă vremea nu este prea prietenoasă, organizează o seară romantică acasă. Preparați niște vin fiert sau ciocolată caldă, băgați-vă sub o păturică pufoasă și faceți un maraton de filme.

Faceți adăposturi pentru pisici

Vremea se va răci din ce în ce mai mult în următoarea perioadă, iar animalele de pe stradă vor fi nevoite să își petreacă nopțile reci ferindu-se de ploaie, vânt și zăpadă. Ajută-le să treacă cu bine peste toamnă și iarnă! Urmărește clipul de mai jos și faceți și voi un adăpost pentru pisici.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.