5 fraze care inseamna mai mult decat un „te iubesc”

„Te iubesc”. Două cuvinte simple, dar în jurul cărora pare că gravitează întreaga noastră existenţă. Că o recunoaştem sau nu, cu toţii ne dorim să auzim că suntem iubiţi, mai ales din partea acelei persoane căreia simţim că putem să-i răspundem tot cu „te iubesc”. Dar, dacă stăm mai bine să ne gândim, există fraze care cântăresc mai mult într-o relaţie decât aceste două cuvinte…

Sunt şi ele veritabile declaraţii de iubire, dar de cele mai multe ori trec neobservate deoarece „te iubesc” este considerat a fi declaraţia supremă de amor. Aşa că data viitoare când vei auzi aceste mai puţin populare declaraţii de dragoste, apreciază-le la adevărata lor valoare!

Voi fi mereu alături de tine

Un enunţ simplu, dar care sună atât de liniştitor! „Mereu” şi „alături” sunt cuvinte cu maximă greutate pentru orice îndrăgostit. Cine ţi le spune (din suflet, evident!) îţi dovedeşte astfel că iubirea dintre voi e necondiţionată. La bine şi la rău, pe măsură ce anii trec, el va fi mereu lângă tine, să te iubească şi să te susţină. Doar cine se poate vedea alături de tine până la adânci bătrâneţi te iubeşte cu adevărat!

Orice ar fi, nu vreau să te schimbi

Cu alte cuvinte, te acceptă aşa cum eşti, cu toate calităţile şi, mai ales, defectele tale. Nimeni nu e perfect, doar că atunci când suntem „atinşi de Cupid”, nu judecăm tocmai limpede şi vedem numai calităţile celui de care ne îndrăgostim. Până şi defectele lui ni se pot părea atunci calităţi! Iar când, odată cu trecerea timpului, începem să descoperim şi defectele „celui ales”, ne e foarte greu să ne înfrânăm tendinţa de a-l schimba. Să accepţi o persoană complet, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele – that’s amore!, vorba cântecului.

Te susţin în tot ceea ce faci

Asta înseamnă că te va ajuta să-ţi îndeplineşti toate dorinţele şi visele pe care i le-ai împărtăşit. Iar pe cele pe care nu le cunoaşte încă le va accepta deopotrivă, deoarece are încredere în felul tău de a fi şi de a gândi. Oricare ar fi alegerile pe care le faci în viaţă, el le va respecta.

Mi-ai schimbat viaţa

Asta e deja din categoria „artilerie grea”! Să ai puterea de a schimba (în bine!) viaţa cuiva e mare lucru. Înseamnă că într-adevăr există o legătură specială între voi. Iar dacă iubitul tău simte că viaţa lui e mai frumoasă de când faci tu parte din ea, şi ţi-o mai şi declară, poţi să fii convinsă că te iubeşte.

Am nevoie să fii alături de mine

Atunci când două persoane se completează reciproc, simt nevoia să fie mereu una alături de cealaltă, mai ales în momentele importante din viaţa lor. E un fel de dependenţă, dar în sens pozitiv… atâta vreme cât sentimentele sunt reciproce. Vă cunoaşteţi, vă înţelegeţi, vă iubiţi, vă completaţi reciproc şi unul fără celălalt nu „funcţionaţi” cum trebuie. Dacă îţi declară asta, atunci chiar simte că este jumătatea ta!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.