5 comportamente de evitat când ești la întâlnire

Cu siguranță îți dorești ca întâlnirile tale să iasă grozav, deci ai grijă să eviți aceste 5 comportamente care pun bărbații pe fugă.

Multe dintre noi avem impresia că întâlnirea a fost romantică și distractivă, dar apoi tipul nu ne mai sună. Uneori, comportamentul tău este de vină, deși probabil nu îți dai seama. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le eviți:

Te îmbeți. Dacă știi că nu ai o rezistență prea mare la alcool, ai grijă ce băuturi comanzi și cât de multe consumi. Îți recomandăm să ai pe masă și un pahar de apă din care să mai bei, pentru a fi sigură că nu consumi prea mult alcool. Și evită shot-urile!

Citește și: Cum să refuzi politicos un bărbat 

Îți verifici sau refaci machiajul întruna. E de la sine înțeles că vrei să arăți bine, dar nu trebuie să verifici din 5 în 5 minute. Bărbatul cu care ești la întâlnire va crede că ești narsisistă sau că nu ai suficientă încredere în tine.

Porți prea mult parfum. Oricui îi plac persoanele care miros plăcut, dar parfumul tău nu ar trebui să distragă atenția sau, mai rău, să sufoce.

Îl compari cu foștii tăi – nici dacă o faci într-un mod pozitiv. Chiar dacă încerci să îl faci pe tipul din fața ta să se simtă special, nu vei reușit decât să îi arăți că nu ai trecut peste foștii tăi.

Stai cu ochii în telefon. Oricât de mult te plictisești la întâlnire, ar trebui să ai bunul simț să îi oferi persoanei din fața ta atenție. Dacă întâlnirea e atât de groaznică, scuză-te și pleacă, dar nu sta pe Facebook și Instagram cât tipul vorbește cu tine.

Citește și: Semne că ești o iubită sufocantă

Tu ce ai mai adăuga pe această listă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.