4 chestii de care nu le pasa barbatilor intr-o relatie

Ne facem atâtea probleme de ce va crede iubitul de tot felul de lucruri ca: hobby-uri, gafe, dacă mama lui ne place, dacă prietenii lui se dau ȋn vânt după noi… Adevărul este că de cele mai multe ori, toate aceste detalii nu au nici o valoare ȋn ochii lui, aşa că ne facem griji degeaba. Iată cele mai frecvente motive de griji şi de ce bărbaţilor nu le pasă de aceste lucruri:

Ai pus câteva kilograme pe tine. Hai, pe bune, nici măcar prietenele tale nu şi-au dat seama că ai pus puţin pe şolduri, iar tu te dai de ceasul morţii ȋntrebându-te dacă nu cumva toată lumea, dar mai ales iubitul tău, te vor arăta cu degetul şi te vor judeca pentru că ȋn ultima lună ai fost stresată şi ai cam dat iama ȋn dulciuri…Dacă porţi un machiaj mai puternic. Ce dacă vrei să foloseşti un makeup mai puternic?! Atât timp cât nu arăţi ca o păpuşă de porţelan cu “var” pe faţă, totul este ok. De asemenea, un look dramatic, care include smokey eyes sau un ruj puternic este foarte trendy şi senzual, aşa că nu va avea nimic de comentat cu siguranţă. Şi până la urmă, de când observă bărbaţii cum suntem machiate?!

Cuvinte magice in relatie

4 discutii pentru o relatie fericita

Nu te “târăşte” şi pe tine pe unde se duce, ci ȋi face plăcere să te ia cu el pentru a te introduce ȋn viaţa lui, pentru a-i cunoaşte familia şi prietenii. De aceea, nu te mai gândi că eşti “toarta” şi că se simţea prost să te lase acasă. Cel mai probabil, nu este deloc aşa, iar dacă-ţi faci atâtea griji, ai putea să-l ȋntrebi.

Dacă ai hobby-uri sau preferinţe care pentru cei mai mulţi oameni ai planetei ar intra la categoria stupid. Cred că de la prima ȋntâlnire a aflat şi s-a amuzat copios pe motivul că te dai ȋn vânt după desene animate japoneze şi filme romantice, aşa că nu ar trebui să-ţi faci griji. Şi, apropo, bărbaţii sunt ultimii care să ne spună nouă că avem preferinţe ciudate. Gaming şi fotbal, hello??!!!

4 pasi catre o relatie echilibrata

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise