5 cele mai comune vise ale barbatilor

By  | 

Cercetătorii canadieni au identificat cinci dintre cele mai comune vise ale bărbaților. Am cerut ajutorul psihoterapeutului Gillian Holloway, autoare a The Complete Dream Book, pentru o interpretare cât mai exactă.

Ce spun așternuturile despre iubitul tău

  1. Sex. Dacă se visează în ipostaze fierbinți cu o altă femeie, înseamnă că e atras de o calitate specială a ei, care nu e fizică – poate fi vorba despre o tipă isteață sau amuzantă. Iar dacă visează o persoană pe care n-a cunoscut-o niciodată, fii atentă la ceea ce îi oferi în pat. Se pare că tânjește după mai multă aventură… cu tine.
  2. E urmărit. Se simte presat de ceva anume, dar asta nu înseamnă neapărat că fuge de problemele lui. Urmăritorul poate fi un simbol a ceva ce îl motivează să meargă într-o anumită direcție.
  3. Cade în gol. E copleșit și simte că a pierdut controlul, fie la muncă, fie în viața personală.
  4. Învață pentru un examen. În mod surprinzător, acest vis devine mai frecvent după ce tipii au terminat cu școala și se află deja în câmpul muncii. E semn că e perfecționist. „De obicei, asta visează genul acela de bărbat care are idealuri mărețe”, spune Holloway.
  5. A întârziat la un eveniment. De fapt, nu e îngrijorat că ar putea întârzia la eveniment. Mai degrabă, are senzația că toată lumea e cu un pas înaintea lui și se simte nesigur.

Comments

comments